19.7.04

Dilluns 19 juliol del 2004
Els de la plataforma anti-fórum poden tenir raó o no però el qué és indiscutible és que són gent creativa. Ahir van arribar amb pateres al recinte amb la bandera pirata al capdavant. La imatge semblava com una actuació més de teatre al carrer com les que hi ha pel recinte durant l'esdeveniment. Què està passant...
 
Actualitat. Els farmacèutics de Barcelona han detectat en les últimes dues setamanes un nou rebrot de la demanda de KETAMINA com a droga entre els joves.  Es tracta d’un anestèsic de cavalls. Es dona el fet que alguns joves amb receptes falses en demanen a les farmàcies però aquest producte només es dispensa al sector veterninari. Ara fa dos anys ja hi va haver aquesta moda. Es va parlar de la demanda per part de joves de la ketamina com a droga al·lucinògena. Els farmacèutics ho van denunciar aleshores i el seu consum i demanda va anar baixant.
El responsable de la Comissió de Drogues del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, Rafael Borràs, assegura que tot i que el consum de ketamina és encara poc estès entre els joves, és una substància que pot arribar a ser “mortal”. Els efectes més habituals d’aquest anestèsic són convulsions, paràlisis, nàusees, brots psicòtics i aturades cardiorespiratòries.La perillositat de la substància és major si es combina amb alcohol o d’altres drogues, com la cocaïna, els opiacis o l’èxtasi o si el consumidor pateix alcoholisme, insuficiència cardíaca, hipertensió arterial, asma o epilèpsia.
 
Viatges. Les Nacions Unides han publicat un informe en què fan una llista de quins són els països del món millors i pitjors per viure-hi. 
El millor país per instal·lar-s’hi segons l’ONU, és NORUEGA. És el quart any consecutiu que encapçala el rànquing que es publica un cop l’any. La resta de la llista és:
2) SUÈCIA
3) AUSTRÀLIA
4) CANADÀ
5) HOLANDA
6) BÈLGICA
7) ISlÀNDIA
8) ESTATS UNITS
9) JAPÓ
10) IRLANDA 
Espanya és a la posició 20.
L’últim és SIERRA LEONE que porta dècades en guerra civil.
 
EEUU. La campanya de les eleccions per la presidència als Estats Units té molt de màrqueting.
Ara, partidaris de Bush boicotejen al Ketchup HEINZ i promocione la seva pròpia salsa de tomàquet a través de la xarxa. A la pàgina web wketchup.com es diu: No donis suport als demòcrates, per què has de fer-ho amb el seu ketchup?. Hi ha molts republicans que no proven aquesta salsa perquè la propietària és Teresa, la dona del candidat John Kerry, també conegut com a W. Al nou portal, contrari al Ketchup Heinz remarquen que si en consumeixes, estaràs donant suport a Kerry. 
 
L'invent d'avui. L’equip olímpic de la Xina intentarà no patir calor als Jocs Olímpics d’Atenes d’aquest estiu amb un nou invent. Una vestimenta refrigerada. Portaran uns vestits dissenyats especialment per no passar calor. La utilitzaran als entrenaments i als descansos. Té un gel especial que manté el fred i el més curiós és que s’ajusta a la temperatura. Si es posa a la nevera aguanta el fred i l’adapta al cos de l’atleta i si es posa en un micrones al mateix però amb la calor.Als Jocs de Sydney la Xina va ser el tercer país que va aconseguir més medalles el 2000. El primer Estats Units i el segon Rússia. 

Sexe. Autocity ha fet un estudi per determinar quin és el cotxe que va millor per fer sexe dels que hi ha al mercat. Es tractava de trobar el cotxe que tingués un interior amb espai suficient sota el volant i la guantera, ample de seients i un nivell reclinable important.
El cotxe que reuneix tot això segons l’estudi és el RENAULT TWINGO.
Per fer l’estudi i les proves s’han utilitzat dos ninots inflables que van fer tota mena de postures amoroses.  A la llista dels CINC millors cotxes per fer l’amor també hi ha:
FORD FIESTA
FIAT PUNTO
RENAULT CLIO
SEAT IBIZA
 
Mòbils 1. Espanya és el quart país de la Unió Europea amb més telèfons mòbils. L’estadística diu que tenen mòbil 9, 6 de cada deu espanyols. El primer lloc l’ocupa Luxemburg amb el 106,1 per cent, després Itàlia amb el 101,8 per cent i el tercer la República Txeca amb el 96,5 per cent. Els polonesos són els que menys en tenen. Només la meitat de la població. 

Mòbils 2. Telefònica Móviles té un nou servei FOTO CARNET pels clients de contracte i de pre-pagament. Les fotografíes que facis amb el mòbil te les converteixen en format Foto carnet. Te les envien en format 2,4 per 3,6 centímetres cada una. Com funciona Envies un missatge multimedia al 558 amb la imatge, el nom, el cognom i l’adreça i rebràs a casa un sobre amb les fotos.
 
Idees empresarials. Un home de negocis de l’est de la Xina ha creat el primer bar on els clients poden plorar amb tanquil·litat. Per entrar i plorar per desfugar-se, el client ha de pagar 50 yuans, uns 5 euros cada hora. Aquest empreari tant llest li ha posat el nom al bar: CRY BAR . Només hi ha dues taules i un sofá a banda de centenars i centenars de mocadors de paper per assecar les llàgrimes dels clients.  En principì LUO JUN tenia una agencia matrimonial i va descobrir que molts clients volien plorar però no trobaven el lloc ni el moment adequat,

Tendència. Hi ha una certa polèmica al voltant d’una moda que ha sorgit que consisteix a portar tot tipus d’articles, joies, xals i altres accessoris amb la imatge de la pintora mexicana FRIDA KAHLO. Fins i tot hi ha una marca que es dedica a promoure-ho i vendre-ho. 
Es commemora el 50è aniversari de la mort de l’artista i els últims dies s’ha fet una desfilada de moda, s’ha presentat una biografia i han sortit nous articles. Per primer vegada, la familia Kahlo ha autoritzat els drets sobre el nom de la pintora però el Banc de Mèxic té els drets sobre l’ús de les seves pintures i , per tant, no es poden utilitzar les imatges.  
La polèmica ha sortit al voltant de seguidors de l’art d’aquesta figura sagrada a Mèxic. Molts diuen que la família l’està convertint en mercaderia per forrar-se.
La família diu que ha donat els drets només a empreses que fan articles de qualitat. La línia de joies és de luxe. Altres estan dacord amb la FRIDOMANÍA i diuen que reforá la identitat mexicana.
 
Homes i Dones
La imatge i percepció que es té d’una mare segons l’edad 
4 ANYS ... La meva mare pot fer qualsevol cosa
8 ANYS... La meva mare en sap molt de tot!. Moltíssim!
12 ANYS... La meva mare no ho sap absolutament tot.
14 ANYS... Naturalment, la meva mare tampoc sap això.
16 ANYS... La meva mare?. Ai és tan anticuada!!!
18 ANYS... Aquesta vella? Està totalment fora d’època
25 ANYS... Bé, potser sap alguna cosa sobre això.
35 ANYS ... Abans de decidir, perquè no li preguntem l’opinió a la meva mare?.
45 ANYS ... Em pregunto què hauria pensat la meva mare sobre això
65 ANYS... M’encantaria poder parlar-ne amb la meva mare!!
 
ALEJANDRO SANZ
Ha afegit un segon concert a Barcelona i a Madrid en la gira NO ES LO MISMO.
Hi haurà concert al Palau Sant Jordi el 7 de setembre i el 9 de setembre.
 
LUIS MIGUEL 
Ha confirmat que la seva gira 33 Tour passarà per Espanya,
El mexicà començarà el 23 de setembre a Zaragoza. La gira inclou, Jaén, Múrica, Madrid, Valencia (1 octubre) i el 2 d’octubre Barcelona.
És el tour del disc 33  el que ha tornat al pop. Inclou 11 cançons i l’ha produït ell mateix.
A Mèxic la gira ha estat un èxit. Entre els mesos de gener i febrer ha penjat el cartell d’Entrades esgotades durant 25 concerts consecutius
 
SHAQUILLE O’NEAL
Els Heat de Miami esperen l’arribada d’un dels millors jugadors de bàsquet del món. Creuen que representarà un impuls econòmic i financer per aquest club. De totes maneres els especialistes consideren que ja és gran i que no hi haurà massa impuls financer al club. Miami està considerat un dels mecats més difícils de l’NBA i ara esperen canviar-hi amb Shaquille O’neal.
 
ARNOLD SCHWARZENEGGER
Austria ha editat un segell amb la imatge d’Arnold Schwarzenegger. En motiu del seu 57è aniversari li han fet un segell al ara gobernador de Califòrnia. El segell té un valor d’1,25 euros que és l’import necessari perquè una carta arribi als Estats Units des d’Àustria.  La imatge és la seva cara tota seriosa i amb les banderes nord-americana i austríaca den segon plà.L’actor té doble nacionalitat però va néixer a Àustria

DIEGO ARMANDO MARADONA
La FIFA s’ha ofert a pagar el tractament contra les drogues que està rebent el futbolista DIEGO ARMANDO MARADONA. L’exfutbolista està ingressat en una clínica a les afores de Buenos Aires des de fa més de dos mesos. De moment la família no ha acceptat ni ha renunciat aquest oferiment. Diuen que la gesta els ha agafat per sorpresa. Un periodista suís va enviar una carta a la seu de la FIFA amb dades sobre dos prestigiosos tractaments mèdics especialitzats que es fan aquell país i que acceptarien acullir Maradona. El president de la FIFA, Joseph Blatter, h arebut l’escrit i està dacord. Es veu que Maradona actualment pesa 93 quilos, 14 menys que quan va ingressar. Fa poc ja va dir que volia tornar a Cuba i ingressar en una clínia d’allà però la seva família no va autoritzar el trasllat. 

MILAN FRISCO
És un jubilat eslovac que ha dedicat les seves hores lliures des que no té feina a construir al garatge de casa seva un AVIÓ. El més fort del cas és que per aconseguir el muntatge va seguir una guía d’un model en miniatura. FRISCO té 67 anys i el seu objectiu ara és portar els seus amics fins a Croacia amb l’avioneta. És un jubilat exinstructpr de vol. Ha invertit 32.000 dòlars en la construcció.
 
L'Avi Domingo truca a un anunci en què un home busca altres homes que els agradi la NATURA i el Festival d'EUROVISIÓ.
 
Concurs. Declaracions de Dani Pedrosa que ahir es va imposar al Gran Premi d'Alemanya i continua líder del mundial de 250 centímetres cúbics.  Guanyador: Pere de Nulles.
 
Tele
Estrenes
TV3. Avui estrena Amor, has de tenir vista. És una producció de Gestmusic que dirigeix Tinet Robira que argumenta que al concurs hi ha moltes novetats. Es tracta de buscar parella però l'audiència també participa. Hi ha entre els concursants només un solter i el que busca parella ha d'ensepegar qui és. Si tria una persona que té parella o que és gay aleshores guanyaran el viatge final a Egipte l'altre parella i ell o ella es quedarà desaparellat-ada i sense premi. Si encerta la persona soltera se'n va a Egipte amb la seva nova parella. Tinet Robira alega que en aquest nou concurs els concursants no estan tancats. Hi ha finestres...
 
Antena 3. Estrena avui A la carta. El presenta Agustín Bravo. Asseguren que serà un magazine molt novedós. El convidat d'avui és David Bisbal.
 
Tele 5. Demà estrena TNT un programa nocturn de dimarts a dijous amb Jordi Gonzàlez com a presentador. El comunicador s'emporta del programa Vitamina N de City TV "el Torito", Raúl, Marta Torné i Xavi Oribe. El públic serà important perquè decidirà en alguns moments si s'ha de parlar d'un tema o no.
 
TVE. Juan Ramón Lucas ha fixat per TVE. A partir del setembre farà un magazine de tarda a La Primera i deixa la presentació de 7 dias, 7 noches. Asseguren que el nou magazine tindrà oci, temes d'actualitat però de cap manera informació rosa.
 
TV Internacional
Polèmica. L’Empresa MARVEL ha demandat l’empresa DISNEY pels beneficis de diverses sèries d’animació. Li demana uns 55 milions de dòlars per la utilització dels dibuixos animats de Spiderman, Hulk i els Homes X. Els utilitza al canal Family que primer era de Marvel i ara és de Disney.