15.2.11

DIMARTS 15 DE FEBRER 2011

M'he passejat pel Mobile World Congress. Tocaven a tres-cents homes per dona. El mon de la tecnologia és pitjor que el mon del motor. Homes amb vestit i mòbil en mà i dones sense vestit i amb la boca tancada. Què està passant?Barcelona, capital de la telefonia mòbil en un congrés amb una fora presència d'enginyers asiàtics i tabletes més que mòbils.


Entremig d'home i homes desconeguts, m'ha trobat l'especialista Albert Cuesta (www.canalpda.com) que afirma haver patit un segrest d'HTC que presentava el dispositiu Cha- Cha i una tablet i no deixava sortir ningú del recinte !!!Google s'ha estrenat amb un estànd gairebé "infantil" amb tobogan inclòs i ple de petits Androids. He baixat pel tobogán, m'han regalat pins i caramels i per uns moments he sentit que formava part de la comunitat Android... és el què volen !
ANIVERSARI

El domini PUNT CAT arriba al cinquè aniversari amb 48.000 registres. Ara fa cinc anys l'organisme ICANN va donar llum verda a l'existència de pàgines web amb la detereminació .cat Va ser tota una fita. La Fundació puntCAT arriba aquest aniversari amb l'objectiu d'expandir-lo una vegada ja està totalment consolidat. Altres comunitats lingüístiques volen copiar el model català.

EL VIDEOL'escola on he passat més anys de la meva vida. Catalunya i els Lipdubs, què està passant?