30.6.09

DIMARTS 30 DE JUNY DEL 2009
Avui hi ha apagada digital per 700.000 llars catalanes.

La primera fase de l’apagada analògica comença avui en algunes zones del Maresme i el Vallès Oriental i la Garrotxa i el Ripollès on en els pròxims 15 dies s’apagaran de mica en mica una trentena de repetidors.
L’apagada, i posterior encesa a la televisió digital terrestre (TDT) (TDT), no afectarà tots els habitants d’aquestes quatre comarques, sinó només els que rebin el senyal per un dels 34 repetidors que s’aniran apagant fins al 15 de juliol.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- L'última foto de Michael Jackson s'ha publicat avui.

- U2 / Tot apunt per l'inici de la seva gira 360º World Tour. El grup ha demanat que quan soni la cançó "Walk on" es posin una careta que han d'imprimir al web oficial del grup en solidaritat amb la premi nobel de la Pau AUNG SAN SUU KYI pel seu alliberament.

- Ha mort el rei de la telebotiga BILLY MAYS. És un personatge molt parodiat a la xarxa com a personatge famós i mediàtic que és als Estats Units.
name="allowfullscreen" value="true"/>
- Errada al Call Center de Cuatro. ( atenció al somriure del final quan ja hi ha la caràtula!!!)
- El cor PS22 format per alumnes de 10 anys d'una escola de Nova York, ja molt famosos a la xarxa, avui li han fet un concert a l'alcalde de la ciutat. Ell és també un dels seus admiradors.