2.6.09

DIMARTS 2 DE JUNY DEL 2009
A l'estudi els creadors de TENDENCIAS TV, Francesca Tur i Xavier Guell. Van crear aquesta televisió online ara fa tres anys per donar difusió a les tendències que no s’exposen en altres mitjans més convencionals.
Cada dimecres, un nou reportatge a Tendencias.

Per aquells que us agadi ser "caçadors de tendències", han preparat per aquest estiu un curs intensiu en col•laboració amb l’Institut Superior de Disseny de Barcelona. És un curs d’estiu especialitzat en Coolhunting i comunicació 2.0.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De la fira mundial dels videojocs. La cita més important de l'any del sector es fa aquesta setmana a Los Àngeles. És la E3.
Ahir es va presentar el videojoc dels Beatles amb Rock Band. Van aparèixer per sorpresa Ringo Starr i Paul McCartney.

Es tracta d'un joc per cantar 45 temes dels Beatles. Sortirà el 9 del 9 del 2009 als Estats Units per la PS3, la XboX360 i la NINTENDO WII.

MICROSOFT ha sorprès tothom presentant un seguit de videojocs amb el cos com a comandament. No se sap ni quan sortirà ni el preu però va ser una sorpresa espectacular que supera el comandament de la Nintendo.

EMINEM I UN CUL
La imatge del dia és la de la cerimònia dels premis MTV de cinema. Va aparèixer l'actor Sasha Boren Cohen que ara fa de BRUNO ASS vestit d'àngel i es va llançar damunt d'Eminem. Feien un 69...