20.5.09

DIMECRES 20 DE MAIG DEL 2009
Tan simple i tan tràgic. L'alpinista EDURNE PASABAN està en el repte de fer les 14 muntanyes del món que superen els 8000 metres. Ara ha fet un altre cim amb l'equip de "Al filo de lo imposible" de TVE. No et perdis el vídeo exclusiu de la seva arribada al camp base. Diu que si no fós pel seu equip, ella no estaria aquí. Tota la duresa de l'alpinisme i el valor d'aquests grans escaladors es pot percebre en un impressionant vídeo de menys d'un minut que recull la seva arribada al camp base. Clica AQUÍ per veure'l. Edurne té congelacions lleus.
Recupera't Edurne i felicitats!!!!

Edurne vol ser la primera dona en fer tots els cims de 8.000. Ahir l'austríaca Gelinda Kaltennbrunen va empatar a 12 amb ella al fer un altre cim.
BARÇA i REVENDA ONLINE
Encara que no es pugui, hi ha molta revenda a internet d'entrades per la final de la lliga de campions que enfrontarà el Barça i el Manchester.
Un exemple a mundoanuncio:
vendo entradas Barça-Manchester final Roma - sants - BarcelonaEn venta - se ofrece:
Vendo 2 entradas para la gran final (preferible socio sino es a riesgo tuyo, no devuelvo importe). tel: ......
900 eur. cada una
Barrio: sants

Clica AQUÍ per accedir a un altre exemple.
ENTREVISTEM
La PLATAFORMA PER LA LLENGUA ha presentat avui un estudi sobre la presència del català a la telefonia mòbil. BERNAT GASULL, autor de l'estudi comparatiu de les dades del setembre del 2008, del 2008 i fins el febrer del 2009, indica que mentre les operadores suspenen els fabricants aproven i han fet els deures. Tens totes les conclusions de l'estudi aquest enllaç: www.plataforma-llengua.cat/doc/catala_telefonia_mobil.pdf
QUÈ ÉS INTERNET?
Enquesta feta per SocialSnack a l'Argentina.

Dia de Internet | Estudio de tendencias| Social Snack from Social Snack Team on Vimeo.


BEYONCÉ ACTUA AVUI A BARCELONA
Desenes de fans han penjat imatges del concert d'ahir a Madrid.