10.3.09

DIMARTS 10 DE MARÇ DEL 2009
Campanya viral que ha tingut repercusió a tot el món. Una pàgina web que demana un rècord fastigós. Si t'apuntes, t'envien una garrafa i l'has d'omplir de cinc litres de ...semen. Què està passant?

Qui guanyi tindrà cinc litres de llet per mes durant un any.
TEMA DEL DIA
Hem parlat amb JAVI SANZ de ADSLZONE.NET poques hores després d'entregar al ministeri espanyol d'indústria, turisme i comerç més de 275.000 firmes recollides en només nou dies demanant al govern que rebaixi el preu de l'ADSL en funció del nivell de vida del nostre país. Si t'hi vols afegir, fes-ho a www.adslmasbarato.com

U2
El seu nou videoclip inclou imatges de Catalunya però a la carretera que uneix Solsona i Sant Llorenç de Morunys hi posa un cartell de 43 quilòmetes fins a Salamanca.Veur el vídeo.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Un altre polític que s'apunta a les xarxes socials i als vídeos online. Aquest matí s'ha presentat PORTABELLA.CAT. La pàgina web de l'equip d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Facebook i inclou enllaços Vimeo.
El director de e-Noticies li ha fet una pregunta compromesa a la roda de premsa. Clica AQUÍ.

VIDEOS PREPARATS
EXEMPLE 1: Per nosaltres, això és una promoció en tota regla. Els presentadors del CQC Brasil es barallen...

EXEMPLE 2: Evax proposa fer videos a les noies que rebin newsletters i en proposa alguns de ja fets. Clarament estan massa ben fets... són exemples reals??

PUBLICITAT CREATIVA A L'ARGENTINA

- Amazing videos are here
PUBLICITAT D'EXIT: LA TETA PETA CRUNCH

What Happen!! - For more of the funniest videos, click here
UNA MODA:ENSENYAR COM ES FAN DIBUIXOS AL CAFÈ AMB LLET

Coffee Art - The best video clips are right here