30.3.09

DILLUNS 30 DE MARÇ DEL 2009
La Generalitat ha entrat aquesta matinada a la xarxa de microblogging Twitter dins el projecte GENCAT 2.0 que va presentar el cap de setmana a les jornades CDigital - Catosfera- de Granollers.

Amb la inclusió a Twitter, la Generalitat ja és al portal de videos YouTube, al servei de gestió de marcadors web Delicious i al portal per compartir presentacions de diapositives Slideshare. Aquí, s'hi ha penjat una explicació de l'administració 2.0

Al web de la Generalitat ja fa més d'un any que l'assistent virtual LAIA ens explica els objectius d'aquesta administració 2.0 que s'incorpora a les xarxes socials.Clica AQUÍ per veure el viatge virtual per Second Life i les explicacions de la Laia.
BOB DYLAN: 24 HORES GRATIS
Bob Dylan regala la descàrrega gratuïta d'una cançó del seu nou disc a partir de la mitjanit del 30 de març i fins a 24 hores.

Aquest és el vídeo que té més reproduccions.
EYEOS
LLorenç Vallès, soci de EyeOs i enginyer de projectes, ens ha parlat de la presentació dimecres que ve a Nova York del Sistema Operatiu Lliure de Cloud Computing que es va crear el 2005 entre Olesa i Barcelona quan els fundadors Pau Garcia-Milà i Marc Cercós tenien només 17 anys. Ara són líders i ho presenten internacionalment en el marc d'una fira especialitzada a Nova York.
Si vols veure què és eyeOs clica AQUÍ.

PUBLICITAT
L'associació alemanya sense ànim de lucre, Foodwatch, ha premiat Danone i més concretament pel seu producte ACTIMEL amb el premi a la mentida més insolent.
Denuncien que l'eslògan "Activa les teves defenses" no és del tot cert. Argumenta que Actimel no protegeix enfront les malalties i encara que reforci el sistema immunològic, no ho fan tan eficaçment com un iogurt normal, costa quatre vegades més i està més ensucrat.
ACTIMEL ja va ser notícia fa alguns mesos arran d'un HOAX, una mentida en forma de correu electrònic. La protagonista de la nova campanya en parla.