26.3.09

DIJOUS 26 DE MARÇ DEL 2009
La verdad más verdadera és el títol de l’àlbum del grup LA EXCEPCION. El disc es pot descarregar avui complerts i gratuït al web www.laverdadmasverdadera.com.
Ho han decidit després de trencar amb la seva discogràfica. Durant tot el dia el servidor ha estat bastant saturat però amb una mica de paciència es pot aconseguir.

II CONGRÉS MITJANS DIGITALS
Hem parlat amb Miquel Boix de l'Associació cívica valenciana TIRANT LO BLANC sobre el congrés que s'ha fet a Castelló que ha comptat amb la intervenció de Vicent Partal de Vilaweb i Juli Esteve d'infotelevisió.
També s'ha fet una taula rodona amb el títol: Blogueges o navegues?

DEMÀ COMENÇA A GRANOLLERS LA SEGONA EDICIó DE LA CATOSFERA
Avui MARC VIDAL ens ha comentat el calendari d'actes d'aquesta edició que no només parla de blocs sinó també de Xarxes socials.És per això que ha canviat el nom. Ara es diuen CDIGITAL i la Catosfera hi apareix al subtítol. L'obertura la fa ENRIQUE DANS i al llarg dels tres dies també es presentarà el projecte PARLAMENT 2.0 amb el president del parlament català, ERNEST BENACH.

100 cares amb Marc Vidal from marc vidal on Vimeo.
Aquí, Marc Vidal en una entrevista que li van fer ara fa un any quan presentava la primera edició d'aquest esdeveniment. Avui Vidal ens ha comentat que el més important és que hi participaran 500 blogers d'aquí i de fora i que serà la trobada digital amb més participants de Catalunya.