24.2.09

DIMARTS 24 DE FEBRER DEL 2009
Gmail ha mort a tot el món durant tres hores. No ha funcionat i encara no se sap perquè?. Ens ho diran algun dia?. Què està passant?.
LA CISTELLA DE L'ANY
Els Nets guanyen els Sixers a l'últim segons gràcies a DEVIN HARRIS.

MÚSICA
Versió inèdita del "Revolution" dels Beatles. Ha aparegut a YouTube.

EUROVISIÓ
Georgia no pensa fer-se enrera. No modificarà la lletra de la cançó amb la qual anirà a Moscou. Han dit que és un divertimento tot i que el títol és un joc de paraules que podria parlar de Vladimir Putin.

PARÒDIA
Als Estats Units han sortit paròdies del Pla de rescat econòmic dels Estats Units. Hi ha diversos jocs dissenyats per www.AddictingGames.com. Hi ha un joc en què els petits propietaris i els empresaris demanen ajudes estatals des d'un bosc de gratacels.Clica AQUÍ per accedir concretament al joc.

TEMA DEL DIA
PANDA SECURITY ha presentat un estudi fet a tot l'Estat i amb 450 enquestes a Catalunya en una campanya que porta per títol: Menors a la xarxa, un joc de nens?. Tota la informació al web www.menorenlared.com en castellà, català i euskera.

La principal conclusió és que el 38 per cent dels pares catalans no sap el que fan els seus fills a internet.
VIURE EN DIGITAL
Avui el protagonista és DING WEN un nen coreà de només 9 anys que ha creat una aplicació de l'Iphone que ja han comprat 27.000 persones al món. Es diu Doodle Kids.
Ell mateix ho explica

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soy Carlos Arias de Panda Security. Escribo para comentaros que hay un error en el link de la campaña de protección de niños en Internet. El link no es www.menoresenlared.com, sino www.menorenlared.com. ¿podríais corregirlo?

Muchísimas gracias, un saludo.

Mariola ha dit...

OK. Ara lo hacemos. Saludos!!