17.2.09

DIMARTS 17 DE FEBRER DEL 2009
Nova campanya de la Generalitat per promocionar el català.

Diuen que s'inspira en Bollywood però nosaltres pensem que s'inspira en això.

POLÍTICA
Les Noves Generacions del PP basc han parodia un vídeo clàssic a la xarxa.
Aquest, és l'original

Aquesta és la paròdia

PUBLICITAT
Aquest vespre i en prime time s'estrena a la ITV de la Gran Bretanya un spot que porta la música de Bob Dylan. És una de les poques vegades que Dylan ha cedit els drets d'aquest tema. S'estrena a les 19:40 hora anglesa.

CAUSES OBERTES A LA XARXA
- A Facebook, més de mil australians ja s'han afegit al grup: "Posa nom al piròman, no l'amaguis". Amb aquest missatge demanen el cap de Brendan Sokaluk, l'únic acusat pels incendis de la setmana passada.
- Al fórum fororcdespanyol.es demanen suport perquè al pròxim partit de l'Olímpic Lluís Companys contra el Reial Madrid els seguidors portin una cartulina vermella i la inscripció "àrbitres, prou!"com a senyal de protesta per l'arbitratge de Turienzo Álvarez al partit Espanyol- Sevilla.
- Movilització a internet en contra la decisió de l'alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch de donar el nom d'Escrivà de Balaguer a un carrer de la ciutat.
ENTREVISTEM
Miquel Ramírez com a degà del col·legi d'Enginyers de Telecomunicació. Ens dona tots els detalls de la XIV Nit de les telecomunicacions i ens donarà el seu punt de vista sobre el Congrés Mundial de Telefonia mòbil que es fa aquests dies a Barcelona.