28.1.09

DIMECRES 28 DE GENER DEL 2009
La NBC ha rebutjat l'anunci de PETA per massa sexual i no l'emetrà a la mitjapart de la Superbowl. Esparregs, esbargínies ui que fort!!!!

TEMA DEL DIA: Relats d'un bloc a paper
OCTAVI SERRET de la LLibreria Serret ens explica els detalls del llibre de relats extret del seu bloc que porta actiu des de fa un parell d'anys. EBRE BLOOK. RELATS D'AIGUA DOLÇA AL SERRET BLOG. Es tracta d'un llibre de 152 pàgines amb relats d'autors ebrencs com Jesús Maria Tibau, Josep Igual, Albert Guiu o Francesca Aliern entre altres.
PUBLICITAT
Un anunci d'Ikea.

TELE
Buenafuente i Berto fent de Zapatero i Sonsoles.

ACTUALITAT
La CBS ha emès un reportatge sobre un misteri. Si fa uns mesos van trobar una nina que parlava i entre les frases banals deia "Islam és la llum", ara una mare ha denunciat que ha trobat la mateixa frase en un joc per a la Nintendo DS que es diu Baby...

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

L'Octavi és un entusiasta de la literatura de les Terres de l'Ebre, Franja i Maestrat, i per a tots els autors/es de la zona és un autèntic privilegi comptar amb el seu suport i energia.

IES Matarraña ha dit...

A la comarca del Matarranya devem molt a l'esperit emprenedor d'Octavi.

Mariola ha dit...

Felicitats a tots els de les terres de l'Ebre. Els del QEP ens hem adonat que sou molt actius en molts aspectes i que esten molt al dia amb les noves tecnologies. Molt més que en altres zones de Catalunya!!. Ens agrada. Enhorabona!!

Anònim ha dit...

al Serret Blog estem amb la ¡¡¡tercera fase de la novel.la col.lectiva...!!! http://serretllibres.com/autorsebrencs/?p=2811