3.12.08

DIMECRES 2 DE NOVEMBRE DEL 2008
La bona notícia del dia: Un metge de la ONG Metges Sense Fronteres salva un noi de 16anys fent-li una amputació gràcies a l'assessorament d'un seu company que li ha donat les indicacions per SMS. Els sms poden salvar vides. Felicitats!!

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Els eurofans es posen les piles i comencen a apostar per RUTH LORENZO com a representant de TVE a Eurovisió. La murciana s'ha convertit en tota una "celebrity" a la Gran Bretanya i el mateix primer ministre britanic, Gordon Brown, va apostar per ella al Factor X. Finalment no s'ha classificat per la final. Aquesta va ser la seva actuació.

Si no vols saber finals de pel.lícules i saps anglès, no miris el vídeo. Són dos germans que es dediquen a dir el què es coneix com Spoilers de 100 films populars.

- La versió "Aquí no hay quien viva" de Colòmbia toca sensibilitats aquell país. Un senador colombià la critica dient que fomenta l'homosexualitat. El senador ..... diu que els nens juguen a ser Mauri i Fer al pati de l'escola.

TEMA DEL DIA
Avui s'ha presentat en societat l'Associació Catalana de Tecnologia. El seu president XAVIER MARGINET ens explica els detalls en directe a Ràdio 4.