17.11.08

DILLUNS 17 DE NOVEMBRE DEL 2008
IDIOIA, una de les bessones del programa Pekin Express té càncer i no ho havia dit al programa ni a la seva germana. El metge de Cuatro li ha recomanat abandonar el programa.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Ja es pot veure el curmetratge que hi haurà amb el DVD de Wall-E que es posa a la venda el 18 de novembre. A YouTube l'han retirat però es manté a DailyMotion.

Burn-E
Cargado pormcrucq

TEMA DEL DIA: Les pantalles i els nens
GUALBERT VARGAS, assessor pedagògic de l'Observatori Europeu de Televisió Infantil ens detalla les principals conclusions del fòrum que van organitzar la setmana passada a Barcelona, el Festival Internacional de Televisió. Si vols saber els premiats al certamen i les principals conclosions, visita el web de l'observatori.
MÚSICA
- FRANZ FERDINAND en concert el 24 de novembre al Espacio Movistar. No quedaven entrades però el grup acaba de fer una nova convocatòria. 100 entrades més per aquelles cent primeres persones que envïn un correu electrònic. Envieu AQUÍ.
- Les SUGABABES estan fartes de no aconseguir premis després de sis discos i deu anys de carrera. Diuen que si no aconsegueixen un Brit Award no aniran a cap més festa d'aquest tipus.