13.6.08

DIVENDRES 13 DE JUNY 2008
Els impactes de la setmana inclouen el questionari tecnològic a Risto Mejide, els dubtes en seguretat que respon Carlos Ticó i el congrés Digital Music 2.0 explicat per Edgar Garcia.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- AMARAL
Acaben d'estrenar un portal mòbil especial i han fet l'himne de l'Expo Saragossa que s'inaugura avui a les nou. És un tema adaptat de Bob Dylan. LA TORMENTA LLEGARÁ.

- BIBIANA AÍDO
La criticaven per no actualitzar el seu bloc des que és ministre. El dimecres 11 de juny va parlar de la seva polèmica intervenció al Congrés.

- EL CANTO DEL LOCO
El bateria del grup, JANDRO VAZQUEZ, ha anunciat amb un comunicat penjat a la pàgina web del grup que ho deixa perquè vol estar més amb la seva família. L'anunci coincideix amb l'inici d'una intensa gira que passarà per Catalunya els dies 4 de juliol a Barcelona, 13 d'agost a La Bisbal i 14 d'agost a Tarragona.
Clica AQUÍ per llegir la carta.

- CRISTINA GARCIA RAMOS
Avui s'ha sabut que la pròxima temporada la presentadora de Corason, Corason es veurà afectada per l'Expedient de Regulació d'Ocupació de RTVE i marxa. La substitueix Jose Toledo.
- EDUARD PUNSET
El novembre li van detectar càncer de pulmó i s'ha sodmès a quimioteràpia. El pròxim diumenge (02:15 a La 2) ofereix una entrevista al seu metge. El programa Redes porta per títol: "Diálogos sobre cáncer entre un paciente y su oncólogo".
Si vols debatre coses interessants com molts altres internautes visita la web i el bloc d'Eduard Punset.
-BARAK OBAMA
Ha creat una pàgina web contra els rumors que circulen sobre ell i la seva família des que el van escollir candidat demòcrata. Si vols visitar-la: www.fighthesmears.com.
ESTRENES DE CINEMA
De les 8 pel·lícules que s'estrenen, n'hi ha 6 que són drames.
S'estrena l'últim film dirigit per Sílvia Munt: PRETEXTOS.