4.6.08

DIMECRES 4 DE JUNY DEL 2008
És evident que la recerca de formació tant professional com universitària i postuniversitària a través d'internet ha augmentat molt els últims anys. Segons el portal protagonista d'avui l'augment ha estat del 800 per cent si ho comparem amb el 2003. La gent d'EDUCAWEB.COM ho saben molt bé perquè aquest portal celebra aquest any el seu desè aniversari. Entrevistem MONTSERRAT OLIVERAS, psicòloga, orientadora i directora del portal.
Des d'aquest mes de maig el portal i la nostra convidada col·laboren en el programa de La 2 de TVE "Aquí hay trabajo" en un consultori. Clica AQUÍ per veure una de les intervencions.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Polèmica. Espanya produeix el 70 per cent de rumors mundials?. L'informe sobre rumors emès per l'Observatori d'Internet Francesc Canals és un hoax?. Diversos bloggers critiquen el fet que l'informe no aporta dades ni cap concreció. Francesc Canals es defensa dient que no poden dir noms ni marques perquè els podrien demandar.
- Lichis (La Cabra mecànica)estrena el pròxim 13 de juny un reality online de seguiment del procés de gravació, producció, promoció i presentació del nou disc.
Serà un docu-reality setmanal amb Lichis i el grup Fulanos de Tal.

- Què passava ahir a OT?. Problemes tècnics o coses gravades?

(atenció al minut 1 i mig)
RISTO volia nominar BAUTE

NOTÍCIES DE LA TELE
La Productora El Terrat diu adeu avui a Rodolfo Chikilicuatre i hola al programa "Els 25" de TV3. El millor; la cançó que els ha fet Guille Milkiway.