29.5.08

DIJOUS 29 DE MAIG DEL 2008
Parlem amb el director general de Red.es, SEBASTIAN MURIEL, amb qui repassarem la campanya Chaval.es. Els nens i nenes cada vegada més aviat volen utilitzar l'ordinador a casa. Això no és dolent però s'han de saber algunes coses per controlar la situació. L'entitat pública del ministeri d'indústria, RED.ES a través del projecte CHAVAL.ES acaba de presentar un DECÀLEG SOBRE EL BON US D'INTERNET.
El director genera de Red.es, SEBASTIAN MURIEL, ens ajudarà a repassar aquest decàleg que té entre els seus punts principals aquest. L'ordinador familiar ha de ser en una zona de la casa que quedi a la vista de tots.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- RAGDOG, un grup de quatre joves de Vigo que es van conèixer a l'institut, són el grup escollit per ser el primer que apadrina el nou SEGELL ESPAI MOVISTAR.

- TV3 25 anys. Clica AQUÍ per veure un reportatge sobre el periodisme ciutadà on s'entrevista un funcionari i un comercial que van gravar imatges d'aiguats que van fer servir les televisions. Una pràctica que ara és molt normal.
REPORTATGE
Amb el PRIMAVERA SOUND aquest cap de setmana és el tret de sortida dels Festivals d'Estiu. Arriba el Sonar a Barcelona i el Gran Rock in Rio a Madrid. Ferm un repas de dates, cartells i preus en aquest reportatge.