25.4.08

DIVENDRES 25 D'ABRIL DEL 2008
Tothom parla del robatori de l'ordinador portàtil del president del Barça, Joan Laporta. Hi ha molts dubtes: hi havia informació confidencial, s'havia fet còpies de seguretat, qui va ser, perquè... què està passant?
El FC Barcelona ha denunciat als Mossos d'Esquadra que un individuo, gravat per les càmeres de seguretat blaugranes, va entrar per la finestra mentre es disputava el Barça - Manchester.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. Hi ha molt interès per FERNANDO ALONSO que avui ha aconseguit el tercer millor temps. El pilot ha advertit que el "resultat és enganyós" perquè ha canviat pneumàtics i anava amb poca benzina. SINCER, ho és...

- El comiat d'un suïcida de l'atemptat del 7 de juliol del 2005 a Londres amb la seva filla de mesos en braços. Diu que "hi fa pel seu futur". IMPACTANT AL MÀXIM!!

- El programa "POLÒNIA" ha fet molt mal!!!!

- Polèmica al voltant del vídeo "Abajo la iglesia". Uns desconeguts van agafar aquestes imatges i van fer un vídeoclip contra l'església.A El Periódico expliquen el cas així.

LES NOTíCIES DE LA TELE
The Times ha dedicat un article a RISTO MEJIDE de qui diu que és "més borde que Simon Cowell". Precisament, Riso es va inspirar amb Cowell que és conegut mundialment com a creador del format Factor x i per la seva mala bava.
The Times parla d'aquesta intervenció.



LES ESTRENES DE CINEMA DE LA SETMANA
Hi ha 9 estrenes. Destaquem la segona pel·lícula dirigida per Jose Corbacho i Juan Cruz. És un drama sobre l'assetjament sexual.