9.4.08

DIMARTS 8 D'ABRIL DEL 2008
Els videojocs no són cosa de "quatre gats". Dades record dels videojocs a Espanya. L'Associació Espanyola de Distribuidors i Editors de Software d'Entreteniment, aDeSe ha presentat les dades oficials que indiquen que el consum de videojocs al nostre país ja representa un 54 per cent del total de l'oci audiovisual. El consum arriba als 1.454 milions d'euros el 200, un 50 per cent més que el 2006 i per primer cop s'han venut més videoconssoles que jocs.Què està passant?

ELS CONTACTES QEP_________________________________

Tenim podcast: PODCAST QEP.
Tenim programació: Ràdio 4
Tenim correu electrònic: queestapassant.rne@rtve.es
Tenim telèfon del directe: 93 304
______________________________________________________________________________

EL SECTOR IMMOBILIARI ONLINE
Entrevistem la directora comercial del portal YA ENCONTRE que té com a punt diferenciat de la resta de portals que es dediquen a comprar i vendre habitatges la incorporació de la valoració de la informació par part dels usuaris. D'aquesta manera s'asseguren que hi hagi bones fotos, bones ofertes i bones presentacions. Els més valorats passen als primers llocs de visibilitat a la web i això per vendre és fonamental.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Usuaris de Facebook que creen cançons dedicades al portal.
FACEBOOK SONG 1/ La més popular

FACEBOOK SONG 2

LA TELE AL MÒBIL JA ÉS POSSIBLE?
La resposta és: Sí però de moment només ofereix aquest servei Vodafone i amb paquets de canals en directe de la tele tradicional o fets expressament per mòbil.
Els aparells tenen limitacions. Ha de ser un telèfon amb tecnologia 3G i amb la pantalla el més gran possible.
Font: Reportatge de la revista Consumer de Eroski. Clica AQUÍ per accedir-hi.