10.4.08

DIJOUS 10 D'ABRIL DEL 2008
La plataforma Immicat ha creat una pàgina web immi.cat que vol ser un espai comú i de trobada entre el col·lectiu immigrant i el catalanisme per afavorir el coneixement entre les dues parts. N'hem parlat amb el president del Casal Argentí de Barcelona, DIEGO ARCOS.
L'ESTUDI D'AVUI
Una enquesta de la revista "Empire" feta entre els seus lectors preguntant quina és la millor sèrie de televisió de tota la història. La guanyadora és The Simpsons i més concretament l'episodi titulat: King Size Homer.
Aquí una recreació de l'episodi

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- El diputat per Convergència i Unió, CARLES CAMPUZANO, ha gravat amb el seu mòbil una mitja part de la sessió d'investidura de Zapatero al Congrés. Mira el vídeo improvitzat al seu bloc clicant AQUÍ.
- Àngel Casas diu a Vilaweb TV que Charlene Tilton no anava beguda quan va caure a l'escenari del seu programa sinó que anava "passada de voltes. Aquesta és una de les imatges més difoses de TV3.

- RHIANNA featuring BISBAL. Aquest vídeo té ja un milió de visites però demostra que, de vegades, la tecnologia aconsegueix les coses siguin MOOOOLT FREDES!!!
Aquests dos ni tan sols s'han vist...

ELS ENIGMES del professor LLUIS SEGARRA clicant AQUí.
TOT EL QUÈ SE HO SE PEL GOOGLE
Joan Carles Martín ha buscat la paraula AUTOBUS.+
Aquestes són les pàgines visitades:
www.elportaldelautobus.com
www.musicbus.es
www.lennonbus.org

ELS CONTACTES QEP
Tenim podcast: PODCAST QEP.
Tenim programació: Ràdio 4
Tenim correu electrònic: queestapassant.rne@rtve.es
__________________________________________________________________