15.2.08

DIVENDRES 15 DE FEBRERE DEL 2008
Entrevistem el músic MAURO CANUT(a la foto amb el seu germà Nacho)que segueix a través d'un bloc de RTVE la selecció del representants espanyol del festival d'Eurovisió pel certamen de Belgrad aquest 2008. Les votacions havien de començar ahir però el sistema a MySpace es va colapsar i l'organització ha decidit posar a zero els marcadors i rependrà demà les votacions. Clica AQUÍ per accedir al seu bloc que té molts seguidors.

La guanyadora de l'any passat, emocionada!!
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Tornen els debats cara a cara a Espanya. L'últim va ser el 1993 a Telecinco entre Aznar i Gonzalez. El recordaven fa poc temps a Telecinco.

- JANE FONDA ha encès la polèmica als Estats Units perquè al ser entrevistada per "Los monólogos de la vagina" va dir la paraula C... La NBC ha demanat perdó.

- FEDERICO JIMÉNEZ LOSANTOS enviarà la Guardia Civil al Polònia!!
Clica AQUÍ per escoltar el rebot de la seva imitacíó.
- En pre-campanya contraatac PP al vídeo "La defensa de la alegría" de la Plataforma de suport a Zapatero per part d'artistes. Ara la plataforma Yo Rompo fa un signe diferent.

ESTRENES DE CINEMA
Avui s'estrena el tràiler d'Indiana Jones y el REino de la Calavera de Cristal a totes les sales on es projecti No es país para viejos.

Aquest és el tràiler.
Entre les estrenes en destaquen dues:
1) Sweeney Todd. El barbero diabólico de la calle Fleet. Direcció. Tim Burton i protagonitzada per Jhonny Deep.

2) Pozos de ambición de Paul Thomas Anderson que aspira a 8 estatuetes als Òscar. El protagonista és Daniel Day-Lewis.