27.2.08

DIMARTS 26 DE FEBRER DEL 2008
Hem entrevistat GERARD QUINTANA que el 29 de març fa un concert - molt elèctric per cert - a l'Espai Movistar de Barcelona. Gerard Quintana va fer un exitós concert a la sala Buho Real de Madrid amb el seu nou disc "Treu Banya" que es va retransmetre en directe per internet i que encara pots veure en AQUEST ENLLAÇ.
Hem descobert Quintana com un autèntic geek de les noves tecnologies. A banda d'una "endromina" que guarda per sentimentalisme, té altres tres ordinadors en funcionament tots ells d'Apple. Ara "sospira" per l'IPHONE !!!
ACTUALITAT
1 any de presó (que no farà per no tenir antecedents) i tres de retirada de carnet per aquest noi de Cerdanyola que feia imprudències amb el Quad per l'Arrebassada. El condemnen per un delicte de seguretat en el trànsit. La gravació la van veure els Mossos d'Esquadra i ha estat una prova més afegida a les declaracions dels testimonis. Jesús de 23 anys s'ha mostrat penedit i ha assegurat desconèixer que l'havien gravat amb vídeo.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
TVE ha fet públics els cinc finalistes en la preselecció d'Eurovisió que s'ha fet a través del portal MySpace. Són aquests.
1) Roberto Chikilicuatre amb el El Chiqui Chiqui - 109.995
2)La casa Azul amb La revolución sexual - 67.709
3)Arkaitz amb Un olé - 63.460
4)Coral amb Todo está en tu mente - 58.339
Coral - Eurovisión 2008 - España

Añadir a mi perfil | Más Videos
5)Bizarre amb Si pudiera - 54.842
Bizarre Si pudiera

Añadir a mi perfil | Más Videos
El 8 de març hi haurà una gala televisada amb cinc finalistes més escollits pel jurat. S'escollirà el finalista amb votació per SMS.
Finalment EL GATO ha passat a la 36ena posició després que l'organització ha detectat irregularitats en la votació.