14.1.08

DILLUNS 14 DE GENER DEL 2008
Felicitem Aarón Ruiz, Roger Solé, Xavi Lamarca, Carlos Guzmán i Josep Soto. Aquests cinc estudiants catalans són els creadors del Galaxy Scraper Ingame, un videojoc guardonat a l'Independent Games Festival

ACTUALITAT
Avui comença la MacWorld d'Apple i la conferència-espectacle de Steve Jobs està prevista per demà dimarts 15 de gener. A Catalunya ha ressucitat la comunitat Mac. Clica AQUÍ per accedir-hi. En aquests moments fan una porra apostant sobre quins són els productes que presentarà demà al món el president d'Apple que li encanten aquests actes que es fan després de l'expectació creada.

SEGURETAT INFORMÀTICA
CARLOS TICÓ de SerenaMail ens resol els dubtes sobre seguretat. Alerta una vegada més dels dos fraus que s'han conegut els últims dies. 1) El cas de phishing d'una presumpte devolució de l'Agència Tributària. 2) Propietaris de Dominis punt ES que els demanen uns 900 euros a través d'una carta pel correu tradicional.
Carlos Ticó ens recomana veure les adreces de les pàgines. En el cas de l'Agència Tributària és www.aeat.es i no cal altre.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
1) De Javier Bardem que ha guanyat el Globus d'or com a actor secundari. Aquest és el moment.
Clica AQUÍ per veure el vídeo.

2) La xarxa també parla d'EMMANUEL. Una històrida de pel·lícula dramàtica amb final més o menys feliç.


POLÍTICA
Els polítics volen cridar l'atenció sigui com sigui i més en campanya.
- El PSC ha presentat aquest migdia un ambientador. Es tracta d'una bosseta d'herbes aromàtiques que els defineix. Es vendrà a 1 euro als mítings del partit. Segurament això de ( quina olor fa el PSC?) serà respost irònicament pels opositors.
- En el cas d'Izquierda Unida, Gaspar Llamazares vol aconseguir diu "el vot jove" amb un curt que li han fet per Second Life amb SuperGaspi.
- La política municipal utilitza els aventatges de la web 2.0. Una nova manera de fer política. És el cas del periodista de Ciu i cap de l'oposició a l'Ajuntament de Girona, Carles Puigdemont que fa una recollida de firmes contre els projectes de la devesa aprofintant les noves maneres de comunicar-nos. Ens ho fa saber Saul Gordillo al seu bloc.