25.7.07

DIMECRES 25 DE JULIOL DEL 2007
Entre les moltes notícies tecnològiques del dia destaca que Espanya és el país que servir més el Messenger i que acaba de començar una campanya per demanar un hotmail en català.

BALUMBA SÍ BULAMBA NO
Admiral Group ha creat la primera companyia d'asseguances low coast d'Espanya. Les assegurances de la companyia només es poden contractar a través de la pàgina web.
Aprofitant això, uns desconeguts han creat una web calcada estèticament.
La real i original és BALUMBA.
Els delinquents a banda de fer una web exacta també s'han dedicat a enviar SAPAM a través de dues comptes de correu amb nom BULAMBA.No féu cas a l'epam amb aquests remitents: suprefnum_num-027fw@vel.hu i onlinesupport-id-75pyg@zaohuiedu.com.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
1) Del debat electoral organitzat per YouTube amb preguntes dels internautes. Al final han estat 3000 les persones que han penjat preguntes. La més impactant, aquesta:


2) Gràcies a les imatges difoses, ha aconseguit ser fixat pel Manchester United.


3) El fenòmen CHIPMUNK.Aquest video ha generat milers de paròdies de "l'esquirolet".


DREAMWORK VERSUS PIXAR
Les dues productores d'animació són competència directa. Fan productes infantils però les seves tàctiques d'espionatge industrial no ho són tant. El 3 d'agost s'estrena RATATOUILLE quan fa pocs mesos es va estrenar CIUTAT RATOLÍ.
Quina casualitat que les dues productores coincideixen en fer les RATES com a protagonistes.

1 comentari:

knicksgrl0917 ha dit...

hey! i'm going to cali this weekend and won't be back until september...here is the website i was talking about where i made extra summer cash. Later! the website is here