11.6.07

DILLUNS 11 DE JUNY DEL 2007
Al 4.0 també ens fixem amb els emprenadors i les iniciatives creatives. Ara ja sabem més detalls d'una iniciativa que consisteix en portar-te la perruqueria canina a casa. Es tracta d'una iniciativa cent per cent catalana que el 2005 va rebre el premi Esade-BDO a la creació d'empreses i innovació empresarial a l'any 2005.
Es tracta de Brutus Mobile Wash. Ens ho ha explicat un dels dos socis creadors Gustavo Lanciano. Més detalls clicant aquí.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- El president francès, Nicolas Sarkozy, va comparèixer davant de la premsa després d'un dinar amb el seu homòleg rus, VLADIMIR PUTIN. Sembla que hi va haver vodka al dinar. Treu tu les teves pròpies conclusions.


- La xarxa parla de la danesa de 18 anys Esmee Denters. Va començar a cantar amb videos casolans que va penjar al YouTube. El productor i cantant Justin Timberlake ha anunciat que serà el seu primer llançament amb la nova discogràfica que ha creat.
Aquest és l'últim video cantat sota la supervisió de Justin Timberlake.


Un dels seus molts videos casolans amb el que s'ha fet famosa a la xarxa cantant Christina Aguilera, Beyoncé o una preciosa cançó de Luther Vangross. Entre tots ha tingut 21 milions de visites.


NOVETATS DISCOGRÀFIQUES
ENRIQUE IGLESIAS amb la cançó del Ping Pong. El nou àlbum es diu IMNOTIC.