23.5.07

DIMECRES 23 DE MAIG DEL 2007
L'Eurocambra aprova la norma per reduir les tarifes de l'ús del mòbil a l'estranger.El reglament estableix que la tarifa màxima d'itinerància baixarà fins a 49 cèntims per minut per les trucades fetes i fins a 24 cèntims per minut per a les rebudes.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Paul McCartney estrena la seva nova cançó a YouTube.

DESPERTA FERRO
La Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional treu al mercat una nova beguda energètica que es diu Desperta Ferro, el crit de conquesta dels soldats almogàvers.
A internet hi trobem diverses coses sobre aquest heroi català. La més nostàlgica és aquesta pel·lícula d'animació mítica.


PROPOSTES D'OCI
- Weekend Dance. Nou festival dance. Barcelona. 15 de setembre. Cartell: Massive Attack, Faithless, Sven Väth, Vitalic, Deep Dish...
- Primavera Sound MINI. Del 31 de maig al 2 de juny al Fòrum. Dues sessions de Minimúsica. Diverses bandes independents adaptaran la sea música als més petits.

- Festival de Tràilers. Primer festival de tràilers de cinema. Cine Verdi de Barcelona.
- Travis. L'Espai Movistar del Fórum acomiada el 12 de juny la temporada amb l'únic concert de Travis a l'Estat. Presenten el seu nou disc "The boy with no name".
- PopArb. El PopArb d'Arbúcies es farà els dies 20 i 21 de juliol. El cartell hi ha: Quimi Portet, Standstill, Mendetz, Love of Lesbian, Abús i el disjòquei Ángel Molina.