18.4.07

DIMECRES 18 D'ABRIL DEL 2007
Les últimes hores hi hagut molt moviment als blocs de Facebook. N'hi ha un que diuen que és de l'assassí de Virgínia. Clica AQUÍ per accedir-hi.
Facebook s’ha convertit en un punt de trobada després del tiroteig. El grup “Estic bé a VT (Virginia Tech)”, dins la xarxa social d’Internet Facebook, ha esdevingut un tauló d’anuncis a la Xarxa dels estudiants d’aquest centre acadèmic per a indicar on paren i el seu estat de salut.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De HIROMI GO. És un japonès que versionarà la cançó OYE EL BOOM BOOM de David Bisbal. Li dirà BOOM BOOM BOOM i els de Vale Music preveuen que serà tot un èxit al país nipó. És un personatge molt persent a internet per la seva popularitat al Japó. S'ha fet molt popular amb una versió de Ricky Martin.

És tant popular que el conviden a un programa de tele i li fan una paròdia.


TEMA DEL DIA
Els serveis SMS a la telefonia mòbil. Martí Méndez de SIT MOBILE, una empresa molt important a nivell estatal i mundial ens detalla els serveis que ofereix l'empresa i ens dona pistes per detectar un frau en sistemes d'alertes i de missatges curts de text.

"MARUJIS" A LA XARXA: Deixa la caçola i navega per la xarxa!!
Acaba de néixer una web abm el suport de la fundació Bit Bit que té com a objectiu acostar les noves tecnologies i sobretot internet a les dones que són mestresses de casa. Les Supremas de Móstoles són les que protagonitzen la promoció i donen consells a la web de WWW.CONECTADAS.ORG


TELE
Finalment HEATHER MILLS ha caigut a el MIRA QUIEN BAILA americà.