8.2.07

DIJOUS 8 DE FEBRER DEL 2007
Tot està a punt pel 3GSM Congres World de Barcelona. Les últimes hores els organitzadors s'han queixat dels preus de les habitacions d'hotel. Afirmen que s'han encarit d'un 20 per cent amb el congrés. Precisament l'alt preu de les habitacions a Cannes va fer canviar el congrés d'ubicació.

Voleu anar a Praga?. Això és Praga. Seguiu l'enigma.

ENIGMA DEL DIA
Aquesta setmana regalem dos vols dobles per anar a Praga amb Sky Europe.
El professor Lluis Segarra ens pregunta com podem guanyar diners del cert en un sorteig de la Loteria?.
Solució: Tenint una administració de loteria.
Més detalls a www.elquinzet.com

TEMA DEL DIA
Parlem amb Roger Cortal de MUSIC INTELLIGENCE. Ens explicarà els detalls de la tecnologia Hit Songs on Science. És la tecnologia que determina si una cançó serà o no un èxit. Més informació a: www.musintelligence.com i si vols probar-ho clica www.hotsongscience.com.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Andreu Buenafuente ha rebutjat el premi Micrófono de Oro, que lliura la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió, perquè també ha estat concedit a Federico Jiménez Losantos. Buenafuente ha refusat el guardó perquè li ofèn l’estil del director de La Mañana: “I no només m’ofèn a mi. Ofèn al periodisme”, diu.
Clica aquí per veure l'escrit de renuncia que ha enviat l'Andreu.
La presència d'Andreu Buenafuente a internet és important. Té un bloc a andreubuenafuente.com on hi escriu vivències. També té una web de captures de fotografies a capturas.com i a la web de El Terrat hi pengen videos i anuncien totes les novetats. La tenen molt actualitzada. Fa poques setmanes revien la visita un milió. Això ho hem trobat al YouTube. Mala qualitat però interessant.


Aquest és l'anunci que han retirat per homofobia. Ens fa gràcia...