7.1.07

DIVENDRES 5 DE GENER DEL 2007
La pròxima és una nit de reis. Ja podem intuir que dins dels paquets de Melcior, Gaspar i Baltasar hi ha moltes Nintendo DS, Nintendogs, Brain Trainnings, XBOX 360, reproductors d'MP3 i altres aparells d'electrònica de consum.

LA NOTÍCIA DEL DIA
Ja no ens hem de definir pel Blue Ray o el HD DVD.
LG ha presentat al mercat un nou DVD que evita que el consumidor s'hagi de decantar pel BLU-RAY de Sony o el HD DVD. Es tracta d'un reproductor compatible amb els dos formats d'alta definició. ELs discos ofereixen més qualitat de so i video.
El reproductor que llegeix els dos formats es començarà a vendre aviat als Estats Units. Amb la guerra dels nous formats de DVD els fabricants s'han anat posicionant amb un o altre.
Toshiba ha apostat per l'HD DVD, per exemple. En canvi, la companyia Time Warner ha presentat la tecnologia TOTAL HD que permetrà veure el DVD en una o altre tecnologia sense diferències. Columbia és propietat de Sony i per tant oferirà els DVD només en Blu-Ray.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De Daniela Cicarelli
Avui és notícia una sentència d'un tribunal del Brasil arran del video i les imatges que es van penjar al servei YouTube on es veuen Daniela Cicarelli i la seva actual parella a una platja de Tarifa dins i fora de l'aigua en unes escenes molt íntimes de la parella. De fet són unes imatges gravades pel paparazzi espanyol Miguel Tempranos que es van difondre primer pel programa televisiu El Tomate i després un seguit d'internautes van decidir penjar-les a Youtube.
Youtube en un primer moment feia firmar una alerta dient que era contingut eròtic però ara ja les ha retirades.
La notícia és aquesta:
Un tribunal del Brasil ha ordenat el tancament de Youtube fins que aquest web no retiri el vídeo on hi apareix la jove amb el seu company en actitud molt afectuosa.
Tot i que es trobava en un espai públic, Cicarelli va presentar dues demandes exigint una indemnització per les imatges. Finalment, la justícia ha ordenat el tancament de Youtube al Brasil fins que no es retiri el vídeo. Una sentència que, segons els experts, és de molt difícil compliment , ja que la seu del web propietat de Google és als Estats Units
A canvi us posem un dels molts videos sobre "la Cicarelli" que hi ha a internet.
">