25.1.07

DIJOUS 25 DE GENER DEL 2006
Debat GPS. La Direcció GEneral de trànsit s'està plantejant prohibir remenar el navegador GPS mentre es condueix. La DGT recomana programar-lo mentre el cotxe està parat i no en funcionament per evitar distraccions.
De fet la Direcció General de Trànsit ha creat una mena de grup de savis per revisar el procés sancionador amb l'objectiu d'accelerar el pagament de sancions derivades de les infraccions de trànsit, segons ha explicat el director general de trànsit, Pere Navarro. DE moment i sobre el GPS, fan recomanacions però Navarro avança qeu si es detecta que els conductors passen d'aquestes recomanacions, Trànsit podria acabar prohibint la seva manipulació mentre el cotxe està en funcionament tal i com passa amb el telèfon mòbil.

TEMA DEL DIA
El Col·legi d'enginyers de Catalunya ha organitzat per dilluns que ve el "Dia del Softwar de gestió".

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Ens fixem amb la campanya que aquests dies està fent la marca italiana DIESEL.
És una campanya molt transgressora posada al dia.
Vol ironitzar amb el desig de deixar-se veure i voler ser famós a través del portal YouTube i utilitza aquest servei.
1) En primer lloc fa una convocatòria perquè tothom ensenyi durant una setmana al món la seva col·lecció de roba interior penjant videos amb aquestes prendes.

2) D'altra banda ha tancat tres models en una habitació amb sis càmeres com en un reality show. Qui ho vulgui pot connectar en directe amb l'habitació, xatejar i interactuar amb els protagonistes d'aquesta campanya que parodia el món d'aquest gènere televisiu que segueix enganxant l'audiència.
Els visitants de la pàgina web diesel.com tindran l'oportunitat de contemplar fins demà el que passa dins aquesta habitació, ocupada per dues noies i un noi vestits amb minúscules peces de roba interior dissenyades per un equip creatiu de la firma

EL FENÒMEN OT i RISTO MEJIDE.
El fenómeno vol ser "Un producte"