24.8.05

DIMECRES 24 D'AGOST DEL 2005
Han de tornar a quedar tancats a l'armari Batman i Robin?. Els que tenen els drets dels personatges no estan dacord amb una exposició que els mostra amb actitut amorosa. Quedaran tancats a l'armari i ja no es promocionaran més...Si vols saber més detalls sobre això, clica AQUÍ.

Consum. L’estiu és època de viatges i de robatoris. El Banc d’Espanya ha recordat als bancs de tot l’Estat que les entitats han de cobrir els fraus que es produeixin amb les tages de crèdit robades. Els bancs estan obligats a cobrer les despeses provocades per l’ús fraudulent de les targes.
Cal recordar que els bancs s’han de fer sempre responsables dels diners robats quan el client hagi denunciat amb rapidesa però hi ha una excepció. EL banc no es responsabilitza en casos de negligència del titular.
Es dona el fet que algunes entitats bancàries intenten no haver de pagar els diners robats i aleguen que el titular ha actuat amb negligència.
Cal insistir a l’entitat que els diners s’han de pagar. En aquells que ens hagin robat abans de la denúncia el banc només ens donarà com a màxim 150 euros i la resta els haurem perdut. Es recomana no portar apuntat al moneder el número secret de la tarja. Evitar coincidències amb determinats números que apareixen al nostre DNI. Es recomana firmar la tarja de crèdit en aquella banda tant antipàtica

Espai. Ja hi ha més detalls de com serà i amb qui el primer turístic a l’espai previst pel 2008.

L’actor Morgan Freeman serà un dels set passatgers selectes d’aquest viatge a la nau Virgin Galactic Spaceship. El bitllet costa 216 mil dòlars. El primer viatge organitzat a l’espai consistirà en orbitar al voltant de la terra. També hi ha un lloc reservat per Paris Hilton, Victoria Principal i Sigourney Weaver.

Tecnologia. Quan els diputats del Congrés tornin a seure a l’hemiscicle després de les vacances es trobaran gairebé a l’espai.
Els 350 diputats estrenaran unes taules completament electròniques. La cambra baixa espanyola es convertirà en la més ben dotada tecnològicament parlant de tot el món.
Cada escó tind`ra una terminar d’ordinador amb internet i en xarca amb els circuits interns de la cambra.
Els diputats es podran comunicar per e-mail entre ells.
Amb tot això podran complementar informació en un debat.
El Pla tecnològic dissenyat per Manuel Marín no està acabat. Costarà un total de 15 milions d’euros.

Fotografia. Ja hi ha diverses marques que comencen a oferir servei de revelat de fotos per internet. Fins ara oferien aquest servei Eastman Kodak, Hewleet Packard i altres empreses més petites. Aquesta setmana el portal Amazon ha anunciat que ha tancat un cord amb Shutterfly per oferir servei de revelat de fotos per internet. Amazon va començar venen llibres a través de la xarxa i ara ja està en plena expansió en altres camps. El mes passat va comprar un lloc web per descàrregues de DVD i ara vol entrar al negoci de la descàrrega de música per la xarxa.

Música.
AVUI FELICITEM A JEAN MICHAEL JARRE. Fa 57 anys. Va néixer a la ciutat francesa de Perrache, prop de Lió. Va ser un dels principals difusors de la música electrònica quan "música electrònica" no significava el que significa ara.

- Alicia Keys edita el 11 d’octubre ALICIA KEYS MTV UMPLUGGED que es va gravar el juliol al Brooklyn Academy of Music.
És un disc acústic. El tercer àlbum d’Alicia Keys.
En una de les cançons canta amb Adam Levine de Maroon 5. Interpreten el clàssic dels Stones Wild Horses. Hi ha dos temes inèdits.

- Eric Clapton
treu el seu nou disc el 30 d’agost d’aquí a pocs dies. Es titula Back Home i la cançó de presentació Revolution. Al disc hi ha versions de George Harrison, The Spinners i Stevie Wonder.

LANCE AMSTRONG
El diari francès L’Equipe acusa el ciclista d’haver consumit EPO al primer tour de França que va guanyar.
Segons el diari, quedaria demostrat amb unes anàlisis que fa poc ha fet un laboratori.
Amstrong ha estat rotund i diu que mai s’ha près rès per obtenir millors resultats. El ciclista diu que l’Equipe fa una caça de bruixes i recorda que altres cops ja havien publicat notícies falsses semblants.
Són ganes de tocar els nassos. Lance Amstrong ha posat fi a la seva carrera esportiva després de guanyar el setè tour consecutiu.

OLIVIA NEWTON JOHN
El seu xicot ha desaparegut. Va sortir a pescar a la costa de Califòrnia i mai més va tornar. Set setmanes després, Olivia ho ha explicat en un comunicat en el qual suplica qualsevol informació que ajudi a trobar-lo.

SCARLETT JOHANSSON
L’actriu ha patit un accident de trànsit quan intentava escapar dels paparazzis que la perseguien en el seu viatge a Disneyland, per Califòrnia.
Scarlett va xocar amb el seu Mercedes contra el cotxe de davant quan intentava despistar els fotògrafs que la perseguien des de feia 45 minuts.
Només li faltava això. Està passant per un mal moment. Els productors de LA ISLA donen les culpes a l’actuació dels protagonistes per la mala taquilla que fa el film. Scarlett ha qualificat això d’escusa barata

JENNIFER ANISTON I BRAD PITT
Ja han formalitzat la seva separació que serà efectiva a partir del 2 d’octubre a tots els efectes. Els tràmits van començar el gener. L’ex-parella ha emès un comunicat en el qual detallen que recuperen el seu estatus de persones solteres.

Homes i Dones
Els ciutadans de l’Estat Espanyol som els que dormim MENYS de la Unió Europea, segons un estudi que ha fet IKEA.
L’estudi sobre els hàbits alhora de dormir s’ha fet a 27 països.
Hi ha altres conclusions:
- La majoria dels consultats a Espanya identifica el DORMITORI amb les RELACIONS SEXUALS, sobretot els HOMES.
- Passem 7 hores i un minut dormint cada dia de Mitjana.
- Anem a dormir en genral a les dotze de la nit però en el cas de Madrid i Sevilla en aquestes dues ciutats es va al llit a les dues de la matinada.
- Els experts diuen que els motius són: que ens agrada la vida nocturna i el fet que ens estem adaptant als horaris laborals europeus. Per tant, anem a dormir tard i ens llevem d’hora.

- L’estudi també diu que la majoria d’espanyols dormen sols.
- Només un 40 % dorm en parella.
- Quan es pregunta quines són les coses importants per conciliar el son. La resposta és: l’ambient adequat, que no hi hagi soroll, un bon matalàs i una temperatura adequada.
- El 91 % dels espanyols es fan el llit cada dia.
- Pel què fa als hàbits de lectura: els madrilenys són els que llegeixen més al dormitori i els barcelonins els que MENYS de tot Espanya.
- L’estrés en el moment de conciliar el son afecta el 22 % de madrilenys
- L’element que hi ha més en els dormitoris de tots els països consultats és el DESPERTADOR.
- El 86 % d’espanyols el tenen al dormitori.

Tele
CANAL 9
Pau Alabajos es nega a actuar en Canal 9. El cantant valencià Pau Alabajos ha rebutjat una invitació per a actuar en el programa de Canal 9 Pobleshow, que s'havia de gravar a Torrent. Alabajos ha recordat que Pobleshow va censurar l'actuació a Alcoi del grup Verdcel, per les seves lletres i perquè canten en català. Les relacions entre els músics valencians i Canal 9 són molt dolentes per la pràctica nul·la presència de la música del país en la televisió valenciana. En canvi la televisió privada InfoTV, amb només unes setmanes de funcionament, ja ha acollit una xifra considerable de cantants i músics valencians, que hi han pogut mostrar les seves creacions

LLEIDA
Cinc periodistes russos assistiran a l'Aquelarre per emetre un programa televisiu i un reportatge per una revista russa. La proposta s'ha fet des del Departament de Turisme de la Generalitat, el qual va invitar el primer canal de la televisió russa i la revista Voyage i Otdykh a assistir a la festa de les bruixes per donar-la a conèixer al seu país.