29.6.04

Dimarts 29 de juny del 2004
Dia de Peres i de Paus. Felicitats!
La notícia del dia té a veure amb el carnet de conducció. És ja un fet. Ben aviat s'implantarà el carnet per punts. Tindrem 12 punts com la Marta Roure!!

Telèfon. Allò que ens temiem es pot veure en xifres oficials i concretes. Les operadores de telefonia mòbil a Espanya ( Vodafone, Movistar i Amena) van ingressar el 2002 un total de 1.175 milions d'euros per l'aplicació de l'arrodoniment dels preus de les trucades. Això significa el 20% de la seva facturació total. La Federació de Consumidors en acció, FACUA, reclama que es prengui una decisió definitiva pel què fa a prohibir les arrodoniments. El 19 de febrer el ministeri de consum, aleshores del PP, va anunciar que volia acabar amb el cobrament de segons de conversa no consumits pels usuaris però amb el canvi de govern això ha quedat a l'aire.

Internet. Per primer cop la Generalitat fa un concurs públic per adjudicar els seus serveis informàtics. El contracte és per un volum de contractació de 100 milions d'euros el primer any. El concurs es fa per internet a través d'aquest portal ( clica aquí) i és la primer experiència de compres de l'Administració catalana a través d'aquest sistema. Actulment ho fa l'empresa T-Systems. D'aquesta forma modifica la política de compres i fa un procediment obert i no "a dit".

Viatges. Últimament no hi ha massa turistes que vagin a les illes Seychelles perquè és car i està considerat un turisme de luxe. Ara el govern de les illes ha anunciat que estudia abaratir els preus per fer més assequible el viatge. El govern busca fórmules per ajustar les despeses. Les línies aerees fan campanyes des de l'any passat sota el lema: Seychelles és un destí ideal perfectament possible de gaudir sense un gran pressupost. Esperen les retallades però de moment es troba en la llista dels deu destins més cars del món.

Insòlit. Un equip de metges d'Alemanya estan sorpresos pel seguiment que fan d'un nadó que ara fa quatre anys va néixer musculat com un atleta professional. No saben el perquè. En un principi es pensaven que era conseqüència de l'epilèpsia que patia però ara estan veient que té una dotació genètica especial. Té inactives dues còpies del gen que codifica la miostatina. Amb 4 anys continua desenvolupant la seva força muscular i no saben què passarà quan sigui adult.

CHAYANNE
Ha confirmat que l'any que ve gravarà una pel·lícula a Los Àngeles. Vol tornar a fer cinema. També ha reconegut que li van oferir un paper en una telenovel·la mexicana però de moment prefereix promocionar el seu disc i després fer cinema.

FLORENTINO PEREZ
David Beckham atribuïa als pocs entrenaments amb el Reial Madrid la seva forma física a l'Eurocopa. Diu que amb el Manchester United s'entrenava millor i estava en més forma física.
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha carregat contra ell per aquestes declaracions i li ha preguntant fent mofa: Qui viatjava a Londres quan s'havia de descansar?, Qui ha d'assumir responsabilitats?, Qui va passar dels entrenaments per Nadal?.
DE totes maneres Florentino ha reconegut que els entrenaments al Reial Madrid aquesta temporada no han estat els ideals i assegura que això canviarà a la pròxima.

BILLY CRISTAL
Debutarà a finals d'aquest any a Broadway amb una obra basada amb alguns aspectes de la seva vida i amb la família.

VAN HAY
Clica AQUÍ si vols veure l'home que té la cabellera més llarga del món. Es diu Van Hay, és del Vietnam i té una llargada de cabelles de més de sis metres. Fa 31 anys que no se'ls talla.

Homes i Dones
Els hàbits sexuals dels Espanyols segons una enquesta feta a 1.200 persones pel centre de Societats Sexològiques.
La conclusió final és que la majoria d'espanyols prefereixen fer-ho al menjador de casa, entre un i dos cops a la setmana i els caps de setmana.
En general les dones diuen estar més satisfetes sexualment que els homes.
L'enquesta dona com a evident una satisfacció sexual més alta en general que no pas fa uns anys. Es practica una mica menys el sexe però quan es practica es fa amb més qualitat.

L'Avi Domingo truca a un anunci d'allargament del penis i un home li explica un mètode sorprenent. Una bola per fer exercicis amb el penis.

Tele

Novetats
- S'ha fet oficial. Olga Viza farà el magazine diari de tarda a Ràdio 1 de RNE. L'acompanyarà en l'humor Javier Capitán.

- Andreu Buenafuente fa avui l'últim programa de Una altra cosa abans de les vacances d'estiu i sense saber encara si tornarà o no a TV3. Ha tingut ofertes de TVE i una de força socosa i atractiva d'Antena 3 TV. Diu que decidirà el seu futur el mes d'agost.

- Hi haurà Operación Triunfo 4. Els càstings ja han començat.-Es preveu que Gestmusic faci alguns retocs per tornar atractiu el programa que a les últimes edicions havia baixat d'audiència. Tornarà per la tardor.

- Avui estrena d'una nova temporada d'Eurojúnior. ( OT de nens).

Recomanació d'avui- La 2 de TVE record avui una sèrie escrita per Terenci Moix i protagonitzada per Mary Santpere i Enric Majó. A partir de les 18:15 hores i després de Los Lunnis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hello joan !

Thanks for your post. In return i hope to share this quote:

"When we are motivated by goals that have deep meaning, by dreams that need completion, by pure love that needs expressing, then we truly live life"

Also, please feel free to come and post on my blog : banyan seychelles tree