15.3.04

Dilluns 15 de març del 2004
Avui ha de ser el dia en què recuperem la normalitat en la mesura que sigui possible. La vida continua encara que no sigui per tothom i s'ha de començar a treballar per la PAU.

Correu electrònic i Missatges instantanis. Problemes a la xarxa des que es va produir l'atemptat terrorista de Madrid el dijous passat. El servei de correu electrònic de Hotmail que opera Microsoft va estar fora de servei tot el divendres per molts usuaris i va afectar gran part de clients del Messenger. Microsoft ho ha reconegut però no ha fet públiques les causes del KO.

Internet. Quatre dies després de la saturació de la xarxa pels atemptats, els usuaris de l'ADSL de Telefònica no podien accedir ahir i avui hi ha encara problemes a un nombre indeterminat de llocs web i de pàgines allotjades als Estats Units. Telefònica no ha dit encara quin és el problema.

Mòbils. Un dels protagonistes de les últimes jornades. Hi ha moltes preguntes a l'aire. No se sap perquè fallava la cobertura el dia de la manifestació ( potser per motius de seguretat). Ha estat un element clau per les convocatòries i concentracions espontàneas i també una eina per enviar consígnies electorals.

Música digital. La cadena de cafeterías Starsbucks ha anunciat un nou servei que permetrà els seus clients escoltar, crear i fins i tot gravar CDs amb les cançons escollides d'una àmplia discoteca digital mentre es penguin un cafè.

Consum. Conclusions principals del Saló Alimentària que es va fer la setmana passada a Barcelona i que té com a objectiu dels pròxims mesos convertir-se en el saló europeu més important sobre l'alimentació. Ara està considerat el segon en importància. Del Saló destaca la importància que agafen els productes ecològics. Els aliments del futur han de tenir tres propietats principals: facilitat en la seva preparació, s'han de preparar gairebé de forma immediata, han de tenir propietats saludables.
Entre els productes més nous que s'han presentat i que agafen molta força són les fruites i verdures pelades, els envasos innovadors com ara l'amanida envasada amb atmosfera protectora, els productes llestos per prearpar i alimentas pràctics com la línia de bolleria per diabètics o una gama de productes làctics que ajuden a reduir la grassa corporal.

Web. El lloc de subhastes online eBay ha anunciat que ha detectat una llista que oferia tres dones vietnamites i denunciarà les autoritats locals a la persona que ha publicat aquesta llista a subhasta.

Noms Propis

DAVID BISBAL
Dona suport tota l'alcalde d'Alemeria en el desmantellament de les xarxes que venen a la ciutat CD pirates i fa, una vegada més, declaracions molt contundents en contra la pirateria. Ha dit textualment: "Aquells que pensin que comprar un CD a la manta dedmostren el seu amor per la música no són conscients del mal que fan a tots aquells que formem part de la indústria musical. La pirateria està acabant amb la indústria de la música".

BEYONCE
Serà la protagonista juntament amb Steve Martin de la novena versió de La Pantera rosa. Steve Martin farà de Clouseau i Beyoncé d'una cantant acusada de robar un important diamant del seu nòvio mort.

BRITNEY SPEARS
Ha firmat un acord amb la marca Elizabeth Arden per comercialitzar la seva pròpia línia de perfums i cosmètics. El primer producte serà una fragància que es vendrà a partir de la pròxima tardor i que es dirà Britney.

MENUDOS
Es prepara un rellançament d'aquest grup que va vendre milions d'àlbums als Estats Units i Amèrica Llatina i que va rellançar la carrera de Ricky Martin. A partir del pròxim estiu, començarà a Nova York una audició per nois i noies d'entre 10 i 14 anys per trobar els pròxims membres del grup. Entre el 1970 i el 1980 hi havien trenta nois que havien estat al grup.

Homes i Dones
Enquesta publicada a la revista Mens Health als Estats Units
Diferències entre els HOMES solters i els HOMES casats

- Nombre d'hores treballades a la setmana
Casats: 44 / Solters: 38
- Sou mitjà a la setmana
Casats: 763 dòlars / Solters: 503 dòlars
- Despesa anual en salut
Casats: 2.245 dòlars a l'any / Solters: 885 dòlars a l'any
- Despesa anual en alcohol
Casats: 318 dòlars / Solters: 432 dòlars
- Probabilitat que miri els Simpsons
Casats: 1 de cada 7 / Solters: 1 de cada 4
- Probabilitat que miri el 60 minuts
Casats: 1 de cada 3 / Solters 1 de cada 4
- Percentatge mitjà de gastar el pressupost en menjar fora de casa
Casats: 38 % del pressupost / 45 % del pressupost
- Percentatge de fer sexe 2-3 cops per setmana
Casats: 36% / Solters: 19 %

L'avi Domingo truca a un home que es ven una bàscula romana.

Tele
Antena 3
Ajorna l'estrena del programa UHF, el nou show de Florentino Fernàndez arran del recent atemptat terrorista a Madrid. Flo presentar? el programa juntament amb Núria Roca i assumirà alguns dels col·laboradors de Manel Fuentes que li han retallar el pressupost a Tele 5. Tots dos són programes de la productora d'Emilio Aragón Globomedia.

TV3 - Andorra TV
Final de 12 punts, el programa que escull representant i cançó per la semi-final del 12 de maig on Andorra s'ha de classificar per accedir a la final del 15 de maig a Istambul.
Les dues cançons finalistes són: Jugarem a estimarnos de Jofre Bardají i Terra de l'andorrà Jordi Vidal.
Les dues representants: Marta Roure ( que té més vots dels espectadors d'Andorra Televisió) i el duet Bis a Bis ( que compta amb el suport de l'audiència de TV3). Les votacions estan molt ajustades.
A l'últim programa d'avui hi anirà el cap de govern d'Andorra Marc Forné i la convidada serà Beth Rodergas, suposem que ja recuperada d'amigdalitis.

Programació:
TVE: Ana y los siete (22:00 hores)
Antena 3: Algo pasa con mary (22:00 hores)
Tele 5: CSI Las Vegas (22:00 )
El 33: No n'hi ha prou(21:00 hores), torna La bruixa avorrida(17:10 hores).
TV3: Conviure amb el risc (21:35 hores) i 12 punts (23:00).
Reposici? de Providence (12:20 hores)
Canal +: Lo + Plus celebra avui el programa 1500 (15:30)