22.2.08

DIVENDRES 22 DE FEBRER DEL 2008

Entrevistem PORTA, s'ha fet a internet i de forma cent per cent autodidacta. Un dia per la seva pàgina del MySpace es van posar en contacte amb ell una de les grans discogràfiques - Universal - i ara li editen el seu primer àlbum titulat precisament "En boca de tantos". Des dels 12 anys rapeja però la popularitat a la xarxa li ha arribat amb temes com un rap de Bola de drag i del Tetris. Porta té 19 anys, s'acaba d'independitzar, ha anat a viure a Sants i remarca que una de les claus del seu èxit és que té algunes particularitats com que rapeja a l'amor.
Aquest vídeo ha aconseguit a YouTube més de 10 milions de visites.

El seu perfil a Myspace és el més vist d'Espanya.
DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De "Tila Tequila". És una model, actriu i cantant nordamericana de 24 anys que es va fer molt famosa a través de la xarxa i més tard va protagonitzar un reality a la televisió americana que ara arriba a l'MTV a Espanya. Es tracta d'un reality en què Tila Tequila, que és bisexual, tria entre 16 heterosexual i 16 lesbianes.

ESTRENES DE CINEMA
A dos dies per l'entrega dels Òscars en la seva 80ena edició, s'estrenen 9 pel·lícules, de les quals en destaquem dues. El retorn del director KEN LOACH amb un film que parla de la feina: EN UN MUNDO LIBRE...

L'altre, protagonitzada per Tom Hanks i Julia Roberts.
Es diu "La guerra de Charlie Wilson".