6.2.08

DIMECRES 5 DE FEBRER DEL 2007
Entrevistem Víctor Gonzalez de l'empresa Next Limit. En aquests moments ja és a Los Àngeles on dissabte rep un Òscar tècnic pel software que ha desenvolupat aquesta empresa madrilenya que porta per nom: REAL FLOW. És un programa que simula els efectes sonors i visuals dels líquids en pel·lícules. S'ha utilitzat en diversos films entre els quals destaca Matrix, El Codigo Da Vinci, 300 i El señor de los anillos. El retorno del rey.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- La xarxa parla de PAU GASOL. Enhorabona!!

- Tothom parla de la Lilly. Té 23 mesos i sap geografia. Espectacular!!

Aquest vídeo té més de 2.300.000 visites.
- ANDRÉS PAJARES està celebrant els seus 50 anys a l'escenari. Ho celebra amb uns vídeos bastant lamentables que es titulen: Els convidats d'Andrés Pajares. Hi ha Edu Soto, Eva Arroyo, Chiquito de la Calzada i el seu porter...

JJ SANTOS. QUÈ VA PASSAR?
Qui va gravar JJ Santos?.Què en pensa ell d'aquest vídeo?

Ho va gravar un tal "GATO VOLADOR". Si vols preguntar-li qualsevol cosa, deixa un comentari a la seva fixa a YouTube on hi ha gent que ja ho està fent. Ell va ser qui va agafar el senyal a través de la seva parabòlica. Què està passant?

TOT EL QUE SE HO SE PEL GOOGLE
Avui la paraula MENTA.
Joan Carles Martín ens proposa tots aquests enllaços.
www.feec.org: Web de la Federació d’entitas excursionistas de Catalunya. Hi ha informació sobre la Pierra Menta, la considerada per molts com la millor cursa d’esquí de muntanya del món.
www.naturamedic.com/menta : La menta com a planta medicinal.
www.peppermintridge.org : Una proposta solidària.