23.1.08

DIMECRES 23 de GENER DEL 2008
Entrevistem Miguel Ángel Díez Ferreira.Ell i el seu germà, els dos de Madrid, han creat RED KARAOKE. Fa tres anys que treballen en aquest projecte que ja té 10.500 cançons per cantar i 80.000 gravacions ja fetes. Els primers premis Yahoo! Iberica han reconegut el projecte. Els germans Díez reconeixen que estan desbordats i que estan deixant les seves feines per dedicar-se de forma exclusiva a la web. De totes maneres es plantegen treure una versió en anglès i potser una versió en japonès. Perquè diguin que aquest país no hi ha projectes!!!

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- Karmele parlant amb les seves amigues a través del mòbil-pedra.UN graciós ha penjat el vídeo Karmele Tsunami.

- CUATRO ha aconseguit per primer cop a la història liderar el prime-time gràcies al Doctor House.

A Cuatro van forts. Atenció a la promo de TIENES TALENTO amb indirecte final per Telecinco. L'estrena és el pròxim dilluns 28 de gener.
CLICA AQUÍ per veure'l.

NOTÍCIES MUSICALS
Amy Winehouse, una altre artista que s'està autodestruïnt. El diari The Sun en la seva versió digital ha penjat un vídeo mentre Amy consumia crack i altres drogues. Què està passant?

No són les primers imatges així. Fa poc es veia com enmig d'un concert i de forma molt mal dissimulada esnifava cocaïna. Amb la bona veu i la música que fa!!!