7.1.08

DILLUNS 7 DE GENER DEL 2008
Es fa estrany això de posar el 8!!!
Avui, fem balanç d'algunes coses que ens ha deixat el 2007 i fem previsions i apuntem tendències del 2008.

Què ens espera pel 2008?
- Tindrem millors productes, més ràpids i menys cars.ç
- La majoria de productes arriben a principis del 2008 però segurament caurà alguna sorpresa a finals i en èpoques pre-nadalenques.
- Arriba a Catalunya l'IPHONE que ha revolucionat la telefonia mòbil. L'iphone es millora el 2008 amb GPS, Telefonia 3G i càmera alta de resolució.
- Hi haurà una norma inalàmbrica que permetrà navegar amb més rapidesa.
-Milloraran el Windows Vista.
- El disc dur com el coneixem ara està en vies d'extinció.
- SONY i MICROSOFT treuran coses a remolc de la Nintendo Wii que aconsegueix fer-nos aixecar del sofà i jugar en família.
- Wii treu la plataforma Tablet. Un "step" per fer gimnàstica.
- La importància del programari lliure anirà a l'alça.
- Els ordinadors ultraportàtils també a l'alça.
La nota negativa és que cada vegada la xarxa està més saturada. Hi ha qui diu que ens quedarem sense espai i que cal migrar a altres sistemes com el WiMAX que permet passar dades a gran velocitat a través d'ones de ràdio.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
BILL GATES ha ratificat que el juliol es retira i ha dit a la fira tecnològica de Las Vegas que és el seu últim CES. A la seva intervenció ha fet Guitar Hero amb Slash i ha emès un vídeo humorístic amb famosos i amics sobre com serà el seu últim dia a Microsoft. Molts presents a la sala, ho han gravat.


- A la Xina s'ha anunciat un reglament que enduereix la censura de videoclips a la xarxa. S'intueix que es fa després que s'hagi propagat molt aquest video en què la dona d'un famós presentador esportiu anuncia tallant un acte que el seu marit l'enganya.


- Especials de Nadal amb paròdia política. Polònia a Catalunya, Vaya Semanita al País Basc i aquest 2008 arriba Latre a Telecinco amb paròdia política.


- El cap d'any de les famoses. Es difonen les fotos de les nits boges de PARIS HILTON, d'una banda i LINDSAY LOHAN a Itàlia de l'altre. Són fotos molt buscades i difoses. Aquestes són de Lindsay. Es va enrotllar amb tres homes en una nit!!
.

TECNOLOGIA PER NEGATS amb el senyor DOMINGO.
Avui ens ha parlat sobre el terme Zombie.