19.11.07

DILLUNS 19 DE NOVEMBRE DEL 2007
Entrevistem Jofre Bardagí que aquests dies s'ha tornat a unir amb els seus antics companys de GLAUCS per treure una antologia que inclou la clàssica "Els teus ulls glaucs" cantada a duet amb Joan Manuel Serrat. Jofre és un dels música catalans més actius a la xarxa. Parlem dels seus hàbits tecnològics. Pots seguir les seves actuacions i pensaments i comentar-los a les següents adreces. www.jofrebardagi.com, www.jofrebargadi.com/glaucs, www.myspace.com/jofrebardagi. www.myspace.com/glaucs i www.glaucs.cat.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
1) Paris Hilton ha tornat a fer un vídeo pujate de to. Bàsicament perquè parlin d'ella. Diuen que al YouTube hi ha una versió "light" però diverses webs americanes ja ofereixen el vídeo íntegra però pagant.
No l'hem trobat trobat a YouTube. Clica AQUÍ si el vols veure.
2) Ja és evident. La carrera política cap a la Moncloa serà a lluita de vídeo. L'últim és del PSOE. Durant 3 minuts detalla les moltes coses que ha aconseguit tot acabat amb Z de Zapatero. Clica AQUÍ per veure'l.
3) Merder amb un musical que ja han vist a Espanya un milió de persones. El director ha dimitit perquè la productora vol reduir costos i treure'n més rendiment econòmic. Els fans ja s'han començat a mobilitzar a internet.

4) MOJÍNOS ESCOZIOS et poden agradar o no però ningú no discuteix que són Supercreatius, són un dels grups que més controlen la nova manera de promocionar-se a través dels nous mitjans. EL Sevilla està pillat per la tecnologia. Tenen espais al YouTube, Myspace i una pàgina web molt activa. Clica AQUÍ per accedir-hi.