15.10.07

DILLUNS 15 D'OCTUBRE DEL 2007
Avui es celebra el DIA D'ACCIÓ DEL BLOC. Si aneu al domini www.blogactionday.org veureu que el tema central d'aquest any és el medi ambient i a la web s'utilitza aquest raonament:
Què passaria si tothom publiqués en els seus blocs qüestions sobre el mateix tema el mateix dia?. Més d'11.ooo blocs i webs s'han unit aquesta propesta. Nosaltres ho hem fet.Es tracta de publicat un post al bloc sobre alguna matèria relacionada amb el medi ambient. Pot ser un videobloc, un podcast, un text o una foto. Nosaltres posem aquesta foto que té a veure amb el reciclatge.

MARC PARROT ha passat pel programa per explicar alguns detalls del seu nou disc INTERFERÈNCIA i la seva tasca com a productor en els seus estudis de Grabaciones Silvestres on produeix desenes de grups, fa sintonies i ara ultima el disc de la Marató.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
- El portal www.meneame.net on els usuaris voten per les notícies que han de ser a la portada es destaca aquesta notícia del bloc Netoraton. És la roda de premsa dels portaveus del PP. Voten en contra una llei que no s'han llegit. QEP?


CIBERNÀRIUM
És el multiespai de Barcelona Activa dedicada a la divulgació d'Internet i les noves tecnologies. Hi ha tallers de 3 i 1 hora sota el lema: CREIX AMB INTERNET.
Tots els tallers són gratuïts i oberts a tothom.
Per inscripcions i informació: 932917610. És al Parc Tecnològic Barcelona Nord.
c/ Marie Curie s/n. - Barcelona-.

TOT EL QUÈ SE HO SE PEL GOOGLE
Joan Carles Martín ha buscat la paraula ENSURT.