3.8.07

DIVENDRES 3 AGOST DEL 2007
Recuperem una interessant xerrada amb el professor Carles Sigales, un dels autors del Projecte Internet Catalunya en el camp de l'educació no universitària. Ell és un dels que ha treballat els últims cinc anys en l'informe sobre de quina manera estan assumint les noves tecnologies professors i aules. Fan falta molts canvis.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
D'un duet, els PEPINO format per una japonesa (la AI) que canta i un enginyer informatic (l'ALE) que estan triomfant al circuit més underground nipó. Fan cançons de Mecano i Abba amb una Game Boy antiga i el resultat és com un MATRIX INFANTIL.
No hi ha cap video-musical del duet però aquest és ell.

Clica AQUÍ per accedir a la seva pàgina.

ESTRENES CINEMATOGRÀFIQUES
N'hi ha cinc però, en català a 12 sales i amb doblatge del cuiner Ferran Adrià que posa veu a un client tiquismiquis tant a la versió catalana com en la castellana.

PLANET TERROR. És una de les dues pel·lícules d'un projecte titulat Grindhouse. Inclou aquesta pel·lícula de Robert Rodríguez i una altre de Quentin Tarantino que s'estrena a finals d'agost.

És un homenatge als films de terror dels setanta i al llarg de tot el film un cert freakisme tenint en compte que una de les protagonistes enlloc de cama té una escopeta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel comentari.
Un par d'apunts:
- Sí que hi ha algun vídeo en directe nostre a yutube, encara que no es veuen gaire bé.
- I no sóc enginyer informàtic, sinò de teleco.
Una abraçada!

Mariola ha dit...

Ah!!! Ale, però de veritat existeixes?. Ja, ja. Sou molt creatius. Felicitats!!!