4.4.07

DIMECRES 4 D'ABRIL DEL 2007
Els de màrqueting del Barça ho tenen clar. S'ha de ser a YouTube perquè actualment és el canal d'internet que tot el món es mira. El Barça ha anunciat que estrena un canal al portal. Una altre cosa destacada. El Barça reestrena i renova la seva web. Clica AQUÍ per accedir-hi.

TEMA DEL DIA
El pròxim 12 d'abril s'inaugura una nova cadena de televisió a internet centrada en el medi ambient. Es diu UNA SOLA TIERRA TV i es centrarà en l'esperit ecologista i el medi ambient des d'un punt de vista empresarial. El seu promotor és el periodista olití SANTI VILANOVA. Clica AQUÍ per accedir aquest nou mitjà de comunicació.
Santi Vilanova ens explica que la tele s'estrenarà amb una exclusiva mundial sobre AL GORE.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
1) De VERKA SERDJUDCHKA


2) Del representant israelià a Eurovisió. La seva cançó PUSH THE BOTTOM el pot fer també un dels guanyadors. Alguns interpreten la frase com una indirecte.


3) Del presumptament i sospitosament video casolà de PETE DOHERTY i KATE MOSS.

Els de la discogràfica dels BABYSHAMBLES asseguren que no en sabien rès. És evident que és una excel·lent promoció per les noves cançons del líder del grup.

4) Dues nutries enamorades.

Cinthia va gravar aquestes imatges a l'Aquari de Vancouver fa cinc anys. Fa dues setmanes les va penjar al YouTube i ara ja les han vist dos milions de persones.
També ens agrada veure tendresa animal a la xarxa. Els de l'aquari de Vancouver recorden que les nutries estan en clar perill d'extinció i esperen que el video sigui per difondre aquest missatge a tothom.

TELEVISIÓ
Telecinco ha estat per 13è més consecutiu la cadena més vista a nivell català i espanyol.
Un dels videos més visionats l'últim dia és el de l'adéu del locutor més destacat del futbol de TVE.