7.3.07

DIMECRES 7 DE MARÇ DEL 2007
Crònica de la presència de QUIMI PORTET al programa.

Quimi Portet té pàgina web a internet des del 1998. Reconeix que aleshores per passar una foto s'hi passava dos dies. Ens explica com han canviat les coses i com s'ho fa per elaborar ell personalment la seva pàgina web oficial. Visita-la i queda't amb la "xati" que presenta les seves dates del tour de presentació del disc MATEM EL DIMARTS I EL DIVENDRES. Clica AQUÍ per anar a la web de l'astre intercomarcal.
- Anuncia que treurà llibre per Sant Jordi. Serà el Bloc de l'astre intercomarcal.
- De la seva presència a El Caçador de paraules de TV3 reconeix que no sabia que seria per prime time i afirma que ell és cantant i que no vol fer d'una altre cosa. No ho farà més. (Llàstima!!!)
- A Ràdio 4 estem de mudances i entre les caixes hem trobat una menció que li vam fer el 2001 pel seu disc. Aleshores no el va recollir i li hem fet entrega.
- S'ha compromès a apadrinar l'entrega de premis del Disc català de l'any 2006. En aquests moments està a punt de començar la fase final.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De Factor X. Cuatro ha començat els càstings al Palau de Congressos de Barcelona amb la presència d'unes 15.000 persones de totes les edats. Atenció a totes aquelles persones que s'hi han presentat. A la versió colombiana de Factor X hi ha diverses persones que s'han fet famoses a la xarxa i en canvi les van descartar.
Les més populars:
LA SHAKIRA COLOMBIANA

LA BRITNEY LLATINA

FEDERICO i EL REGGETON

EL MÉS HEAVY METAL

EL PUN PARAO