14.2.07

DIMECRES 14 DE FEBRER DEL 2007
Ens quedem amb la diada de Sant Jordi però en general les empreses d'oci i tecnologia exploten aquesta diada per vendre.

Vola a Praga responent bé l'enigma del professor Lluís Segarra gràcies a Sky Europe. El Brain Trainning radiofònic i internàutic. Més informació sobre el professor Segarra i els seus enigmes a www.elquinzet.com.

TEMA DEL DIA
Dels 1300 estands que hi ha al 3GSM World Congress de Barcelona, n`hi ha 26 de Catalans. Entre ells: LLEIDA PUNT NET.
Poc a poc Catalunya es va posant les piles tecnològicament parlant però hi ha gent com LLEIDA.NET que les porten posades fa temps. Són pioners sobretot en l'enviament de SMS al mòbil des de PC. És una operadora molt especialitzada. Segons un dels seus responsables, Ciscu Sapena, van apostar per especialitzar-se en un moment en què semblava un risc però ara es demostra que la van encertar de ple.
( A la foto els consellers de la Generalitat a l'estand de Lleida.net al 3GSM amb Ciscu Sapena)

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
Avui hi ha temes polèmics.
1) El video anomenat "La rajada de Eto'o" al YouTube aconsegueix gairebé 40.000 visites en menys de 24 hores.


2)La imatge més difosa la de l'abraçada entre Ronaldinho i Eto'o a l'entrenament d'avui. És la imatge d'AMOR del dia.


3)Escàndol a Itàlia arran d'aquest video. A la província italiana de Leccia han obert una investigació per determinar si aquestes imatges són un muntatge o si realment corresponen a uns alumnes menors i una mestra amb tanga.
( A hores d'ara ja l'han tret del YouTube)

4)Es dispara la febre online per difondre imatges i vendre coses per internet de l'ex.cunilleta de Plaboy Anna Nicole Smith.

5) La notícia bèstia del dia. Bandes de narcotraficants mexicans que han traslladat les seves "guerres al YouTube penjant imatges molt crues i videos de les seves víctimes assassinades. No les volem penjar.

AMOR A LA XARXA
Visita Quedemonline.com si vols conèixer gent.