6.2.07

DIMARTS 6 DE FEBRER DE 2007
Avui hi ha convocada una caiguda de mòbils per protestar contra l'augment de tarifes. Una convocatòria feta, com ja estem acostumats últimament, a través de la xarxa i correu a correu.

ENIGMA DEL PROFESSOR LLUIS SEGARRA
És el nostre "Brain Trainning" particular. Si vols conèixer més enigmes i més detalls del professor, visita www.elquinzet.com.
Aquesta setmana sortegem dos vols dobles cap a Praga amb una de les companyies líders en la categoria de low cost. SKYEUROPE.

TEMA DEL DIA
Arriba a Espanya el primer joc de realitat alternativa desenvolupat a l'Estat. Es diu SUCESO TIERRA i una de les persones que l'ha desenvoluta ens intenta donar detalls. De fet hi ha moltes incògnites al voltant del joc i aquesta és la gràvia. Si ets aventurer o aventurera juga a Suceso Tierra. Clica AQUÍ per accedir-hi.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
D'Eurovisió. El certamen es fa a Hèlsinki. TVE fa un programa per escollir representant d'una banda i un concurs internàutic per escollir tema. Hi ha cinc cançons finalistes. L'elecció és molt complicada. Ja ho veuràs quan les sentis!!!
Entre els participants hi ha la catalana REBECA que també ha presentat una cançó que està entre les finalistes. També hi ha competint un grup sabadellenc que es fa dir POCKER. Tots van amb la cara pintada de blanc al més pur estil KISS.

MÚSICA
Cançons i videos que són èxit actualment.
Aquest és el nou senzill de Nelly Furtado. És una cançó co-escrita amb Chris Martin de Colplay i forma part del disc Loose. És el video musical del moment.


Aquesta és una de les cançons més descarregades aquests últims dies i pel què fa al portal iTunes és la segona més comprada. Les Lucky Twice són due sueques. La seva cançó Lucky diuen que és l'actual "omple pistes de ball " a les nits. Aquesta cançó està inclosa al disc Superventas que surt al mercat el 19 de febrer.