31.1.07

DIMECRES 31 DE GENER DEL 2007
Coincideixen dues convocatòries que ens arriben a través del correu electrònic. Aquesta és una pràctica que cada vegada va a més.

1) APAGUEM LA LLUM
L'1 de febrer, per agafar consciència sobre el canvi climàtic, haurem d'apagar llums i espelmes de les 19:55 a les 20:00.

2) NO TRUQUEM PEL MÒBIL
D'altra banda s'ha convocat per l'1 de març un boicot a les operadores de telefonia mòbil. El dia que entren en vigor les noves tarifes, MÉS ALTES, es convoca a la gent que no utilizi el mòbil.
Arran de la prohibició d'arrodoniment, Telefónica Mobiles, Vodafone i Orange han coincidit a pujar preus d'establiment de trucada i de segons. Què està passant?...

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
La nova sortida de Fidel Castro a la tele al costat d'Hugo Chávez ha suscitat molt interès.

Aquí, una paròdia que va fer Buenafuente a l'etapa TV3. Reconeixes aquest Fidel?


TEMA DEL DIA: Les telecomunicacions
Parlem amb el futur degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació.
FERRAN AMAGO té un curriculum que ens interessa. A banda de ser enginyer en Telecomunicacions, és titulat en màrqueting. Ha col·laborat amb l'Institut Català de tecnologia, Endesa, Retevisión.

Ferran Amago vol obrir el col·legi i la figura de l'enginyer de telecomunicacions a la societat, al consumidor i al públic de carrer.
El degà ha fet una convocatòria perquè tothom que tingui un problema, un dubte o necessiti assessorament d'un tècnic per qüestions relacionades amb les telecomunicacions (TDT, ràdio, ADSL...) poden trucar al 93 434 20 70