10.1.07

DIMARTS 9 DE GENER DEL 2007
Setmana en què coincideixen dues fires destacades als Estats Units.
A Las Vegas, el CES 2007. És la fira de gadgets tecnològics més important de l'any. A San Francisco es fa la MACWORLD EXPO la cita anual d'Apple.

ACTUALITAT
Les fires que s'estan fent aquesta setmana als Estats Units ens poden donar pistes de cap on va les coses pel què fa a l'electrònica de consum.
- Una de les conferències més esperades les últimes hores ha estat la del president de Microsoft, Bill Gates, al CES 2007 de Las Vegas. Després donarem detalls de la seva intervenció i ferem crònica de com va ser la seva presentació a la fira.
En general i tenint en compte les informacions que tenim, podriem dir que està començant una mena de matrimoni entre la tele i internet en els dos sentits. Cada vegada hi ha més televisions que firmen acords amb portals a la xarxa per fer baixar episodis de sèries populars.

- A Las Vegas s'acaba d'anunciar que la conssola de videojocs de Microsoft la XBOX 360 tindrà a finals d'aquest any un decodificador per la recepció de tele i de pel·lícules d'internet. El president de Microsoft ROBBIE RACH deia que l'objectiu és fer l'entreteniment més personal, més interactiu i més social.

- SONY per la seva banda, habilitarà els seus televisors per veure contingut audiovisual de la xarxa. La majoria dels televiros de la marca fins i tot les pantalles planes d'alta definició podran reproduir videos d'internet.

Aquest és el començament de la presentació de Bill Gates que ja fa anys que enceta el CES. Primer, un videoclip promocional en què es fa evident que llar, cotxe i ordinador portàtil han d'estar relacionats amb les nostres amistats i familiars.
">

MÚSICA
Els protagonistes del programa són ELECTRIC VAILETS. Una nova manera de promocionar i fer música. Escolteu els seus temes que us regalen a través de la xarxa clicant AQUÍ. La pròxima cita per veure Electric Vailets en concert són el 19 de gener a l'AS DE COPES de Granollers on presenten el nou disc.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA MARIOLA!

AL FINAL NO ES VA FER UNA PREGUNTA QUE ES VOLIA FER A L'ALBERT, L'ENTREVISTAT DELS ELÈCTRIC VAILETS.
QUINA ERA LA PREGUNTA, SI ES POT SABER?

M'AGRADARIA DEMANAR UN FAVOR:
ON PUC TROBAR EL PROGRAMA PER DESCARREGAR-LO O PER ESCOLTAR-HO DE NOU, M'AGRADARIA PODER ESCOLTAR-HO UN ALTRE COP.

SI TENIU ALGUNA INFORMACIÓ: chyno05@gmail.com

MOLTES GRÀCIES!

Mariola ha dit...

Hola Dani!

Ho dius perquè el Joan em va donar pas a mi i jo no vaig respondre? La tecnologia en aquest cas ens va fallar. De totes maneres el Joan ja havia fet les preguntes adequades i en principi vaig quedar satisfeta...
El programa es repeteix un dia després de 6 a 7 del matí.
Gràcies per estar tan atent!!!
Mariola

Anònim ha dit...

Gran concert, si senyor....