17.1.07

DIMARTS 16 DE GENER DEL 2007

La directora de la Biblioteca de Catalunya DOLORS LAMARCA ha donat tots els detalls de l'acord que ha tingut repercusió internacional entre Google i cinc biblioteques de Catalunya per digitalitzar fins a 300.000 títols dels seus fons.
Encara no hi ha data de posada en funcionament però les previsions és que tots aquests títols estiguin digitalitzats d'aquí a dos anys, segons els més optimistes.
La directora de la biblioteca de Catalunya també ha anunciat que serà possible descarregar-se aquests títols a les agendes electròniques, les PDA's de les quals ella n'és una usuària habitual.

L'ENIGMA DEL PROFESSOR LLUÍS SEGARRA
Troba més informació i detalls del matemàtica més creatiu de la ràdio a Catalunya clicant AQUÍ.

DE QUÈ PARLA LA XARXA?
De la llama que llama.
És una campanya publicitària de Telefónica a l'Argentina que quan es va estrenar va tenir tanta repercusió i ha rebut tants premis que a la xarxa encara continua viva.


Un altre versió


CINEMA
Especial guanyadors dels globus d'or.

TELE
Les sèries nordamericanes guardonades als Globus d'OR. Les més premiades són aquestes quatre:
ANATOMIA DE GREY
THE CLOSER
HOUSE
UGGLY BETTY

Tres d'elles les emet la cadena CUATRO i aquesta mateixa cadena ja ha comprat els drets per emetre Uggly Betty, la versió americana de la colombiana YO SOY BETTY LA FEA.
Clica AQUÍ per veure el començament en aquesta versió protagonitzada per America Ferrara.

Aquesta noia de 22 anys ja té un premi com a millor actriu al festival de Sundance per la seva interpretació aquell film independent que parlava de les dones amb corves.