21.10.05

DIVENDRES 21 D'OCTUBRE DEL 2005
El 2005 es recordarà com l'any dels huracans...quina desgràcia! Ara arriba el Wilma...


TEMA DEL DIA
El ministre d'indústria JOSÉ MONTILLA ha anunciat al Senat les multes milionàries als números d'informació per no cumplir la llei.
Han expedientat tots els números. Fa un any que se'ls va obrir un expedient als 53 números registrats i d'aquests ara només en funcionen 24. Se'ls multa per cometre faltes greus en el no reglament de telecomunicacions aprovat el mes d'abril. Per exemple no informar del preu de la trucada ni donar informació sobre l'empresa que el gestiona. A Telefònica li representa pagar un 5,6 % dels ingressos del sector el 2004 i ja ha anunciat que recorrerà la multa.

QEP BUTXACA. La llum també puja.
Puja el preu de la llum. Es preveu un augment del 3 per cent en el rebut de l'electricitat a partir del gener del 2006.
El ministeri d'indústria estudia ara aquest increment. Si s'arriba a aplicar s'acabarà amb deu anys amb contenciós en el rebut. L'incremtn del petroli i el gas, la sequera i l'aposta del govern espanyol en energies renovables són els culpables de l'augment.
El govern espanyol ha confirmat oficialment l'augment del GAS industrial i domèstic.

QEP TECNOLOGIA. Promoció Openbanck
En motiu de la celebració dimarts 25 d'octubre del Dia d'internet, la banca online Openbanc ofereix una promoció per a nous clients que contractin el servei fins el 28 d'octubre. Ofereix un 10 per cent TAE en aquesta promoció.

QEP TECNOLOGIA. Tarifa plana en SMS.
Vodafone ha llançat una tarifa plana per enviar missatges al mòbil. El servei es diu MENSAMANIA i costa 6 euros al mes. Hi ha una mica de trampa. Pagant això es pot enviar cada dia fins a 100 SMS i 100 MMS. Només és viable per enviar missatges a altres telèfons Vodafone i la promoció només val des d'avui fins el 30 de novembre.

QEP TECNOLOGIA. La llista msical de Siemens.
La marca SONY ERICSSON ha fet una enquesta per conèixer la música preferida a tot el món. Hi ha participat 700.000 persontes. Coincidint amb la sortida al mercat del Walkman Siemens han publicat THE WALKMAN PHONES 100.
Aquestes són les 10 més votades:
10: Sultans of swing de DIRE STRAITS
9: Imagine de John LENNON
8: One. d'U2
7: Yesterday de THE BEATLES
6: Smells Like Teen Spirit de NIRVANA
5: La Tortura de SHAKIRA
4: Hotel California de THE EAGLES
3: Billie Jean de MICHAEL JACKSON
2: Toxic de BRITNEY SPEARS
1: We are the champions de QUEEN

QEP TENDÈNCIES. Bombetes que eliminen tabac
La companyia espanyola HICG TECH ELECTRONICA ha presentat una bombeta revolucionària de baix consum que a banda de fer llum i gastar poc genera uns ions que eliminen en només 20 segons el fum del tabac, les males olors, la pols, el polen i les bactèries.
Clica AQUÍ per veure una demostració.

QEP TENDÈNCIES. Ulleres megagrans
Les ulleres per la tardor-hivern són encara Oversize. Són grosses i poc opaques. Els ulls es veuen. A més de grans, les línies i les formes tendeixen a ser més aviat RETROS. Tornen els cinquanta i els vuitanta en ulleres de sol. De pasta de colors i vidres clars.

QEP TENDÈNCIES. Telèfons per fashion victims.
Nokia ha presentat la línia OH LA LA, AMOUR. L'any passat els mòbils més fashions eren en blanc i negre i aquest any tot el contrari. Flors i colors.
El 7380 incorpora un mirallet per retorcar-se i una càmera de fotos. A més no té teclat numèric perquè el més in és uan rodeta iPod. Costa 500 euros.
El 7370 té un so amb tres dimenssió, el seu disseny està inspirat en el cuir i gira com un ventall. Costa 300 euros.

QEP ESPECTACLES
SYLVESTER STALLONE ha anunciat que tornarà a fer de Rocky Balboa amb el que es va fer famós ara fa 30 anys. Com a guionista i director farà la sisena edició de Rocky. El film es dirà Rocky Balboa i la gravació comença el desembre a Los Àngeles.
Creuen que la marca Rocky encara funcionarà. De moment els beneficis han estat de 495 milions de dòlars només a Amèrica del nord des que va aparèixer el 1976.

CHRIS REA
Té un càncer molt greu de càncer. N'és conscient i per això vol fer la seva última gira. Començarà el 22 de febrer a Brussel·les i inclou 45 concerts per tot el món. Espanya no hi figura. El més sorprenent és que tot i la malaltia encara ha tingut força per fer de cop 11 discos de gènere que més li agrada: El blues.
Chris Rea es va fer popular amb l'àlbum On the beach editat el 1986.

KATE MOSS
Serà noia Pirelli. Han sortit publicades unes fotos prèvies a la sessió que no la deixen massa ben parada.

QEP CITES
- El FIB, Festival Internacional de Benicàssim, es farà la pròxima edició el juliol. Concretament del 20 al 23 de julio del 2006.
- Demà concert de Bustamente a Razzmatazz.
- Als cinemes avui s'estrena la primera d'una trilogia sobre futbol. La primera parla del Newcastle. És un projecte de Jaume Collet-Serra. Ara grava a Madrid la segona pel·lícula. Enregistrar el derby entre el Barça i el Madrid del novembre.

QEP TELE
- Atenció que els GAVILANES ja pillen.
Un d’ells, l’actor MICHEL BROWN, substituirà ANABEL ALONSO com a presentador del programa ESTOY POR TI a partir del mes de gener.
Alonso deixarà elprograma per centrar-se en 7 VIDAS.
Micheal Brown és FRANCO REYES a la sèrir d’Antena 3. L’actor argentí de 29 anys va fer una prova quan va venir fa pocs dies. Diu que es va enamorar de Barcelona i es vol instal·lar a viure a la ciutat.
El programa té una audiència mitjana del 23 per cent el fa la productora Globomedia i es veu que és un dels formats que més interès està generant aquests dies al MIPCOM de Cannes, el mercat dels formats televisius.

- CARLOS LATRE
Tenia moltes ofertes i el seu desig era anar als Estats Units a fer més classes d’interpretació i perfeccionar l’anglès. Finalment ha cedit en una proposta.
CARLOS LATRE ha fixat per CUATRO, la cadena en obert de Sogecable que es podrà veure a partir del 7 de novembre.
CARLOS LATRE sortirà al programa MARACANÁ 05. És un programa que combina futbol i espectacle. Hi haurà Carlos Latre, Michael Robinson i Paco Gonzàlez, el director del carrussel deportivo de la ser. Es veu que combinar humor i futbol era un dels somnis de Carlos Latre. Per cert, és el personatge televisiu MÉS VALORAT en un índex que surt cada any de l’empresa GECA. A l’estudi es van valorar més de 350 persones i va sortir ell com el més valorat per tothom
Avui surt a Homo Zapping.

- LA TELEVISiÓ AL MÒBIL
Comença a generar productes. El sector es revoluciona per estar apunt per aquesta revolució tecnològica.
La primera serie espanyola per a mòbils SUPERVILLANOS s’estrena el 2 de novembre. Els protagonistes són Maria Luisa Merlo i Miguel Ortiz entre altres.
Al MIPCOM de CANNES s’han donat els primers premis de televisió per mòbil. Els continguts que han guanyat una sèrie americana d'esports exrems.
El jurat també ha reconegut un producte fet per l’empresa espanyola Microgenesis SUSHI AND ENJOY.
ENDEMOL ha anunciat a Cannes que farà dos canals de tele pel telèfon.

- GRAN HERMANO
Ja coneixem els 13 grans hermanos de la setena edició del programa. La majoria són solters i tenen entre 20 i 40 anys.
A Holanda, ja ha donat a llum la concursant que va entrar embarassada. El part s'ha vist per la tele i s'ha fet un programa especial en prime time. La justícia no dona permís perquè a partir d'ara es puguin anar veient imatges del nadó dins la casa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Good evening, I find it very refreshing to sometimes find a site such as yours with a completely different topic . It somehow ads to ones list of lifes experiences.

I tend to have a soft spot for blogs related to article promotion and /or sites that have a central theme around article promotion type items.

Once again, thank you, hope you don't mind if I visit again sometime :-)

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

putting to waste some good money that could have been used in other areas of development for the business involved.

Roberto Iza Valdés ha dit...

Happier new year without hurricanes!