7.1.05

Divendres 7 de Gener de 2005. Ja són aquí... Aquella porta que s'obre a les 10 en punt i aquella gent fent la cursa de la seva vida per atacar els munts de roba... REBAIXES!!! Què està passant?

Consum. 30.000 comerços catalans comencen les rebaixes d’hivern. Descomptes en moda: 30%. En llar, electrodomèstics i mobiliari: entre el 10 i el 20%.
Els catalans gastarem uns 200 èurus de mitjana.
Consells:

- Veure si l’establiment admet devolucions i com (diners, vals o canvi de producte). Imprescindible demanar comprovant com a garantia de reclamació.

- Targetes de crèdit. Si la botiga n'accepta normalment, en rebaixes també ho ha de fer.

- Garantia: els productes rebaixats també la tenen.

- Publicitat: cal guardar les propagandes per exigir el compliment de les ofertes que hi consten.

- No s’han d’acceptar productes de qualitat inferior o defectuosos encara que estiguin de rebaixes.

Per fer queixes formals, demanarem el full de reclamacions.

Insòlit. Una dona argentina va denunciar a la policia que al seu marit, taxista de professió, l'havia segrestat un ovni. L’home la va telefonar de matinada per comunicar-li que l’havien segrestat els extraterrestres i que se’l van endur durant una estona fins alliberar-lo més tard. El taxista deia que no era la primera vegada.
La dona creia també que els extraterrestres subministraven al seu marit uns líquids especials que deixaven un alè molt semblant al del vi.
Finalment es va saber que les xuclades les feia l’amant del taxista que l’home es ventilava des de feia molt temps mentre la ingènua de la seva senyora s’ho creia tot.

Subhastes online. Un lloc web subhasta una carta suposadament escrita per John Lennon, a màquina, el 22 d’octubre de 1962.
El cantant demanava al Servei Nacional de Salut de Liverpool que el tornin a incloure a la llista de ciutadans amb dret a la salut pública i gratuïta. L'havien donat de baixa dos anys abans per error.
S'espera vendre la carta per uns 25.000 dòlars.

Videojocs. La Playstation Portàtil de Sony pot posar-se a la venda el mes de març a Europa i Estats Units. A banda de jugar, aquesta nova consola permet la reproducció de música així com veure pel•lícules.
Pot coincidir amb l’estrena europea de la nova consola portàtil del seu gran competidor, la Nintendo DS.

Informàtica. Microsoft llança una aplicació anti-spywares.
És gratuïta i es pot descarregar des de la seva pàgina web.
Es troba disponible per a Windows 2000 i versions posteriors.
Escaneja l’ordinador per localitzar l’spyware i permet borrar els fitxers segrestats per l’espia.

Cine. Si visiteu aquesta web trobareu un llistat amb les 15 pel•lícules que contenen els errors més bèsties de 2004.
Spiderman II és la cinta que encapçala aquest curiós rànquing. La segueixen Kill Bill 2 i El Día de Mañana.
Són els propis aficionats els que han analitzat al detall totes les estrenes.
Des de pales de goma que es dobleguen quan proven d'assassinar algú (La ventana secreta) a màscares d'heroi que ara estan brutes, ara no.
Per riure.

LUIS MIGUEL
La periodista i presentadora mexicana Mirka Dellanos ja no és parella de Luis Miguel.
Els rumors diuen que podria haver deixat el cantant, farta de les seves infidelitats.
Ja fei temps que es deia que la parella passava per una crisi i tots dos s’encarregaven de desmentir als mitjans de comunicació el seu trencament. Ara, la cosa ja és efectiva i, fins i tot, ja s’ha enganxat a Luis Miguel al costat d’una nova dona, una model de Costa Rica.

JOHN HENNIGAN
Amb 38 anys, ell és l’home que va entrar de forma ilegal a la mansió que els Beckham tenen al comtat de Hertfordshire, al nord de Londres, mentre David jugava l’Eurocopa de Portugal amb la selecció anglesa.
L’assaltant, que va ser captat a l’interior de la casa per les 5 càmeres que hi havia instal•lades, ha estat condemnat a 7 mesos de presó.

ELVIS PRESLEY
La ciutat de Memphis celebra els 70 anys que demà dissabte compliria Elvis Presley si encara fós viu.
Entre les diferents activitats que s’han preparat per aquesta celebració, hi ha un espectacle de raigs làser, un concert de l’orquestra simfònica de Memphis interpretant els clàssics d’Elvis, un bingo que s’ha batjeat amb el nom del cantant i al que s’hi pot jugar dins del Heartbreak Hotel.
També s’han previst moltes festes i fins i tot, una ubicada al jet a reacció que feia servir el rei del rock per viatjar.
També com cada any, els seu fidels seguidors encendran espelmes al costat de la seva tomba de Graceland.
Events com aquests fan que la revista Forbes col•loqui Elvis Presley a la primera posició del rànquing dedicat als morts que més diners continuen guanyant.

JENNIFER LÓPEZ
El diari nordamericà The New York Daily News ha publicat una llista amb els personatges famosos que més vegades han estat portada de revista durant 2004.
La guanyadora és la cantant i actriu Jennifer López. Va ser portada de 29 revistes.
La segueixen l’actriu Jennifer Aniston (26 portades), les bessones Olsen (23), la Britney Spears a 22 i la Jessica Simpson a 19.

Tele.

* The Military Channel. Discovery Networks estrena dilluns un canal televisiu militar. S'hi emetran reportatges sobre armes, avenços tecnològics a la història militar, o l'estrella de la cadena: un especial titulat 'Task Force Red Dog', que va sobre una unitat de reservistes destinats a l'Afganistà.

* Publicitat. American Express cancel·la una campanya on s'hi veia un surfista professional trencant grans onades. Kraft Foods ha fet el mateix am un espot de la seva beguda Capri Sun on s'hi veia una onada avançant sobre fruites a una exposició.
Hi ha molta por després de la desfeta dels tsunamis i no es vol ferir sensibilitats.

1 comentari:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.