12.11.04

Divendres 12 de novembre del 2004

Bona notícia. Un tribunal islàmic de Nigèria ha anul·lat un comendemna a lapidació. Ha deixat en llibertat una dona embarassada de sis mesos que estava condemnada a ser lapidada fins a la mort per mantenir relacions sexuals fora del matrimoni. El jutge ha dit que la condemna a HAJARA IBRAHIM tenia defectes de forma.
El tribunal l’havia condemnat a 100 fuetades i a la mort per lapidació.

Salut. Un equip de cirurgians plàstics de la Clínica de Cleveland, als Estats Units, ha aconseguit els permisos necessaris per dur a terme el primer trasplantament de cada de cadàver del món. L’Hospital ha començat a seleccionar possibles candidats però reconeix que fins d’aquí a dos anys no serà possible la intervenció. S’ha de preparar molt psicològicament una persona per tenir la cara d’un mort.
El doctor Gómez Bravo de l’Hospital Ruber de Madrid ha demanat permís al Col·legi de Metges per fer un trasplantament de cara a Espanya. La petició encara no ha tingut resposta.

Justícia. Una sentència judicial obliga a un banc a assumir un FRAU pel pagament amb targeta a través d’internet. El banc ha de retornar a un comerç de Sant Sebastià 9 milions de pessetes que van ser abonats a un pagament per internet amb una tarja de crèdit. El seu titular el va anul·lar perquè no havia fet cap operació.
Els fets van passat entre l’any 2000 i el 2002 quan una botiga de material informàtic va contactar amb un comprador de Costa de Marfil amb qui va tancar diverses operacions.

Mòbils 1. La Mesa del Parlament valencià ha aprovat per unanimitat utilitzar els missatges curts de text al mòbil, el SMS, per convocar els diputats a les reunions. El nou sistema permetrà un estalvi d’uns 521 euros per cada ple convocat.
Fins ara les notificacions s’envïen per telegrama i correu postal certificat.
Cada diputat rebrà dos SMS, un primer quan se sàpiga l’hora i el dia de la convocatòria i un segon de recordatori un dia abans de la reunió. Aquest nou sistema estarà en període de proves durant un mes.

Mòbils 2. Les escoles públiques balears posaran en marxa a partir del curs que ve un innovador sistema per comunicar-se amb els pares dels alumnes. La conselleria d’Educació ha aprovat que els tutors puguin enviar missatges SMS als pares per informar-los de faltes d’assistència a classe dels fills, activitats vàries o per convocar-los a reunions. La iniciativa forma part del Pla de Tecnologies de la Informació i la Comunicació 2004/05. Amb el pla, dotat de 308.000 euros, es pretén establir un únic programa de gestió administrativa i desburocratitzar els centres escolars.

Homes i Dones
Una enquesta feta a Alemanya per una clínica universitària indica que el 90 % de les dones d’aquell país SIMULA L’ORGASME.
S’ha preguntat a unes cinc-centes dones en un dels sondejos més amplis que s’ha fet mai aquell país.
La majoria de les dones enquestades han dit que el motiu pel qual han simulat un orgasme és que VOLIEN COMPLAURE LA PARELLA. ( 41 % )
- El 41 % per satisfer la parella.
- El 25 % per accelerar l’orgasme de l’home
- El 15,9 % creuen que ho deuen a la parella
- El 14, 7 % perquè no s’atreveixen a dir que no han arribat al clímax.
La majoria d’enquestades asseguren haver tingut als 16 anys el seu primer orgasme.
El 50 % al masturbar-se, el 26 % durant el seu primer acte sexual amb un home i el 15 % acariciant-se amb la parella.
Poques dones diferencien l’orgasme vaginal del clitorià. La majoria diuen que el vaginal és ampli i difós i el clitorià més puntual.
Factors d’excitació:
1)El principal factor és l’olor de la parella
2)Ànims del moment
3)La higiène de la parella.

LIZA MINELLI
El seu xofér l’acusa d’assetjament sexual. Diu que Liza l’ha obligat a mantenir relacions sexuals i demana davant un tribunal una compensació econòmica de 100 milions de dòlars. En una declaració jurada, el xofér ha dit també que Liza Minelli el va arribar a pegar, obligar a tenir relacions sexuals amb ella.
Liza ha rebutjat les acusacions. De fet el seu marit David Gest també ha acusat la cantant i actriu de pegar-lo mentre estava borratxa

JUSTIN TIMBERLAKE / CAMERON DIAZ
S'han defensat de les acusacions rebudes pels incidents que van patir mab un fotògraf. Li van agafar la càmera quan els perseguia en un hotel de luxe.El fotògraf s'ha queixat a la policia i ha acusat la parella de robatori.

CLAUDIA SCHIFFER
Dijous va tenir una nena. És la segona filla que ha tingut amb el productor cinematogràfic Matthew Vaughn. Es van casar el maig del 2002.

YOKO ONO
Inclou una imatge macabra de Lennon en el nou DVD. De fet ja va exhibir les ulleres plenes de sang del seu marit després de ser assassinat. Ara, la vidua de l'ex-Beatle ha donat un pas més i inclou una foto de Lennon mort al DVD Woman on the Lennon Legend.

SARA MCLACHLAN
Ha suspès el concert que havia de fer el pròxim 15 de novembre al Palau de la Música de Barcelona. La promotora del seu concert Gay and Company alega "problemes de logística".

MARIA DEL MAR BONET
Publicarà els seus pròxims dos discos amb Picap. Ha firmat per dos anys i dos discos. El primer serà el de l'espectacle que va fer en el marc del Fórum Amic, Amat acompanyada de la Coral Cantiga i la Chamber Ensemble de Damasc.

2 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a UPS uniform
site/blog. It pretty much covers UPS uniform
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)