29.10.04

Divendres 29 d'octubre del 2004
Comença el cap de setmana de Tot Sants. Dilluns és festiu però rès ens situa en un cap de setmana fred, de manta, panellets, moniatos i castanyes. Anem encara amb xancletes i la castanyera es treu el mocador. Què està passant...

Trànsit. Atenció neixen els Mossos d’Esquadra camuflats.
La Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya ha previst una nova mesura per a reduir les infraccions en el trànsit. Interior ha decidit de camuflar vehicles del cos dels Mossos d'Esquadra per enxampar conductors que cometin infraccions. La consellera d’interior, Montserrat Tura, diu que la mesura no vol ser recaptatòria sinó que pretèn reduir de manera important les infraccions. La mesura es posarà en marxa coincidint amb aquest pont de TOTS SANTS. Això s’ha aplicat després de veure com el mes d’octubre d’aquest any és el que ha comptabilitzat més morts a la carretera dels últims deu octubres de la dècada.
Els cotxes camuflats estaran a les vies més transitades i perseguiran els conductors temeraris.

Tecnologia. Cap de setmana d’ART FUTURA, el festival d’art i tecnologia. Aquest certament presenta les últimes tendències en tecnologia digital.
La majoria d’actes són al Mercat de les Flors de Barcelona. L’especialista Howard Rheingold, parlarà de la convergència entre PC, internet i telèfon mòbil. Rheingold és autor del llibre ‘Smart mobs’ (‘Multituds intel·ligents’), que analitza el fenomen de comunicació de col·lectius a través de missatges que es difonen per internet, amb experiències a ciutats com Nova York i Londres. El teòric serà AVUI a Vic per parlar de les Smart mobs.
Art Futura presenta els treballs més impactants creats enguany sobre videojocs, animació per ordinador, art multimèdia i la creació a internet.
A més, durant tot el cap de setmana hi haurà tallers de creació, conferències, exposicions i audiovisuals, entre els quals una retrospectiva de Richard Fenwick, que plasma com les tecnologies de la informació s’han introduït en la nostra vida quotidiana.

Internet. Un pas endavant en aconseguir poder votar a través d’internet. Això és el futur més pròxim. Què còmode que serà , la veritat !!!
El Consell d’Europa s’ha pronunciat a favor i aposta pel vot a través d’internet perquè reduirà la tendència a l’abstenció. El Comité de ministres del Consell d’Europa ha aprovat una recomanació per tirar aquest procés definitivament endavant. Ha aprovat un text que diu que cal utilitzar les noves tecnologies que cada vegada són més fiables. De la mateixa manera que fem una transacció econòmica amb el banc i és ben segura i no la fem la mateixa dues vegades, també PODEM VOTAR.
Ho demostren exemples ben recents. A Bèlgica es va fer una prova i el vot electrònic va representar la meitat dels sufragis emesos a les últimes eleccions legislatives aquest any,.

Motor 1. LEs quatre escuderies més importants de la Fórmula 1 s'han unit i han fet un comunicat que s'ha publicat a la pàgina web de Gran Prix World Championship. Anuncien la posada en funcionament d'una competició paral·lela a la Fórmula 1. Començaria el 2008 i estaria fora del control del magnat Bernie Ecclestone que actualment és el propietari de la competició. Es tracta de Ferrari, Renualt, Mercedes i BMW. Un grup integrat per experts en màrqueting, esports de motor, negocis i entreteniment estan preparant el terreny per aquesta nova competició que tindria els punts de força de la F1 eliminant els seus punts dèbils. Estan descontents amb Ecclestone perquè incorpora canvis en el reglament per la nova temporada i busca en tot moment ingressar el màxim de diners amb els drets de televisió. El 2006 és quan venç l'anomenat Pacte de Concòrdia firmat per totes les escuderies i ho pensen respectar.

Motor 2. Ahir al vespre es va donar la sortida a Lloret de Mar al 40è Rally Catalunya Costa Brava és el de l’adéu de Carlos Sainz i penúltima prova del mundial. Els cotxes fan el recorregut habitual: carretera de la Trona, Alpens, les Lloses, Gombrèn i Sant Jaume de Frontenyà. El Parc d'Assistència és , per segon any consecutiu, a la ciutat de Vic, i les sortides, arribades i podis, a Lloret (Selva). La prova no ha de portar sorpreses a la classificació del mundial. El francès Sebastien Loebla ja s'ha adjudicat la victòria. En total, 1.721 quilòmetres de cursa, 384 dels quals cronometrats i repartits en deu especials. Cal destacar la participació de l'osonenc Dani Solà, amb Mitshubishi Motors, i la de Xavier Pons i Oriol Julià, amb Renault Clio Super 1600.
A l'adreça oficial del Rally, que no té versió en català, pots seguir la cursa. Clica aquí per accedir-hi.

Mòbils. La revista Billboars ha anunciat que eleborarà a partir d’ara una llista d’ÈXITS de tons i melodies per a telèfons mòbils.
D’aquesta manera, la revista musical reconeix com a part de la indústria de la música aquest sector cada vegada més integrat a la societat. Publicarà la llista de vendes cada setmana. Mesurarà la popularitat dels tons del telèfon mòbil. La llista es dirà: Billboard Hot Ringtones Chart. Reflectirà les vendes setmanals de politons i incloirà el ttítol de la cançó, l’artista la posició de la setmana anterior i el nombre de setmanes que porta a la llista.
Les dades les proporcionaran les distribuidores de tons i els proveedors de serveis inalàmbrics. La primera llista es publicarà el 6 de novembre.

Homes i Donesç
Avui: Hàbits laborals.
Es detecta als Estats units una perillosa tendència laboral. Faltar a treballar PEL MORRO. Es veu que s’està convertint en una tendència i un vici cada vegada més generalitzat. Una enquesta fet per CareerBuider.com indica que un 30 % dels americans va faltar a la feina els últims 12 mesos.
S’ha entrevistat a 1600 persones i el 35% ha admès que van alegar estar malalts per poder tenir uns DIES DE DESCANS, resoldre asumptes personals, relaxar-se o dormir més. Un 10 % van reconèixer, a més,. Haver donat una EXCUSA falsa per no anar a treballar en tres o més ocasions durant l’últim any.
Aquest estudi fa un repàs de les excuses més ORIGINALS i CREATIVES que s’han donat per escaquejar-se de la feina:
- Em vaig entrebancar amb el gos i vaig perdre la consciència.
- El meu gat desconnecta el despertador.
- La policia em va confondre amb una altre pesona i em va detenir.

ROSA
Aviat començarà a veure's per la tele la campanya dels Ordinadors ODIN que tenen a la guanyadora d'Operación Triunfo com a imatge.
D'altra banda diumenge que ve hi ha el segon dels dos concerts de Rosa a l'Auditori de Barcelona. Amb els concerts tanca la gira Ahora 2004 i aprofita aquestes actuacions per gravar un DVD que sortirà a principis de l'any que ve. D'altra banda el 18 de novembre treu al mercat un disc de nadales amb versione en anglès, castellà i fins i tot català.

DAVID BECKHAM
S'unirà a Beyoncé i Jennifer López i tots tres seran els protagonistes del nou anunci de Pepsi ambientat a Orient. Les pròximes setmanes es farà la gravació. Beckham farà arts marcials en un combat amb les dues cantants.
La gravació es farà a Europa. El futbolista del Reial Madrid ha gravat molts anuncis però és el primer cop que en grava amb figures que no tenen a veure amb l'esport.

BONO
Està pensant en dedicar-se de ple en la política però té dubtes perquè si deixés la música per la política perderia els diners i la llibertat que té com a músic de dir el què pensa. Actualment està de promoció de l'últim disc d'U2 però també es dedica a la campanya contra la SIDA i en la lluita contra la fam a l'Àfrica. Té dubtes i s'ho està pensant però reconeix que és difícil renunciar al seu estil de vida i dedicar-se completament i únicament a les causes humanitàries i a la política.
Concretament diu: "M'agradaria el poder sense responsabilitat". Ho vol tot aquest...

BONO / CHRIS MARTIN
Són uns dels protagonistes a una campanya benèfica d'OXFAM. Apareixen coberts de xocolata i vainilla. Una llarga llista d'artites del món de la música s'uneixen a la campanya que intenta que pensen que tenim molta sort. Els artistes van coberts d'aliments que per molts són un luxe innaccessible com ara arròs, xocolata i vainilla.

BARRY YIP
És un disjòquei de Hong Kong que acaba de fer el rècord Guiness de permanença continuada cantant un Karaoke. Ha estat quatre dies cantant sense parar. Concretament 81 hores i 23 segons. Ha cantant 1.000 cançons descansant un màxim de 15 minuts entre tema i tema.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I came across a honda atv that I think will interest you. Bookmark it and come back often. I know it has some great honda atvinfo.

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a Sygate
site/blog. It pretty much covers Sygate
related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anònim ha dit...

Tens un lloc web molt gran, content d'haver donat compte a través de Yahoo.